niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Minister Niedzielski straszy obostrzeniami! Dołącz do protestu przeciwko kolejnym lockDOWNOM!

lotnisko, meczet i port z prawdziwą kebabowbią powinni tam zrobić....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Minister Niedzielski straszy obostrzeniami! Dołącz do protestu przeciwko kolejnym lockDOWNOM!

dobrze gada

ja sąsiadowi tez odśnieżę jak poprosi a co mowa samotnej mamusi

Re: Minister Niedzielski straszy obostrzeniami! Dołącz do protestu przeciwko kolejnym lockDOWNOM!

rikitiki

masz telefon to zadzwoń a się dowiesz

Bloga jeszcze nie prowadzę - a jeżeli to chyba to nie jest do tego miejsce- temat jest o odśnieżaniu

Ale nie krepuj się i pisz co u Ciebie ? I co teraz lepiej ?

Jak jesteś 16-latką to możesz w weekend zarobić średnią miesięczną pensję. Są takie portale, że pokazujesz cycka a faceci ci żetonami płacą.

Ktoś wie ile trzeba teraz za to zapłacić? I ile zajmuje jej wyrobienie?

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

tak, ja wybuduję stocznię, Ty lotnisko...itd..Nie musisz mnie uczyć zasad, bo troche na tym świecie już zyję i znam je też - problem w tym, że to, czego nie ma, to tyyyż budowało społeczeństwo.To ono ma budować na okrągło i wciąż i wciąż - teraz z kolei indywidualnie.. bo tamto posprzedawane . O.k. ale z czego , z tych paruset złotych miesięcznie?!
Jest unia, są dotacje - obiektywnie - jeżeli w rolnictwie z puli ogólnej sumy przyznanej w dwóch grupach można fundusze przesuwać w granicach 25% na te w praktyce realizacji bardziej istotne - ( tak czy inaczej-na rozwój tej czy innej dziedziny rolnictwa indywidualnego) --- to dlaczego w miastach realizuje się tylko inwestycje kolosy.,niejednokrotnie zbytki.

Na zasadzie analogii - ludziom w miescie też przydałaby się pomoc , bo często są biedni i nie ruszą z rozwojem nawet najnmiejszego zakładu ani jego rozbudowy, tym bardziej.
Powstają galerie , biedronki i stonki a ludzie są tylko mrówkami do zasilania tych kolosów. Bo nie liczy się juz lepsze, tylko z koniecznosci tańsze!
Kazdy moze myśleć po swojemu - więc zastanawiałam się, ilu ludziom moznaby pomóc poprzez pewne wsparcie finansowe na rozwój.
Jeszcze dodam, n ie naleze do ludzi oczekujących na wsparcie , to,co mam, jest w trudzie wypracowane przez całą naszą rodzinę . Tylko gołym okiem widac okropne dysproporcje między tym, co było a jak jest teraz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org