Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIS się sypie i ma nizsze notowania niż KO |
Ja polecam. Przyjmuje na Małachowskiego. Pierwsza wizyta kosztowała mnie 50 zł. (uczulenie na nóżkach u synka) lek (nie antybiotyk) ok 12 zł. kolejna wizyta kontrolna była bezpłatna więcej już nie chodziliśmy bo nie było potrzeby. Dostałam kontakt od innej matki która miała ten sam problem z swoim dzieckiem. Także ja nie mogę powiedzieć nic złego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIS się sypie i ma nizsze notowania niż KO |
nieesia proszę w skrócie. http://www.nowyczlowiek.pl/2008/08/przepowiednie-ojca-pio.html to straszne co się dzieje, jest tyle znaków a ludzie są tacy ślepi :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
DO AGYNESS;duzo to nie znaczy ze dobre,jak jest duzo to mozna sie ochlac i osrac hihihi,lepiej po troszku i w miare.
|
|
Kto mi wytłumaczy jaki jest sens iść na takie studia, jak i tak pracy po tym się nie znajdzie, tylko w bierdonce czy podobnym... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
potwierdzam, w Kupiskach bardzo smacznie i w przystępnej cenie. poleca Sala bankietowa Gracja Waldemar Trzaska tel. 505652231 ul.Łomżyńska 23A Stare Kupiskim
|
|
niekoniecznie, angielski-niemiecki-rosyjski to wytyczne by zyskac właśnie dobre prace na dziale export ! po zarzadzaniu ,administracji nic niema bo to nie konkretne kierunki kazdy pracodawca Ci to powie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |