Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak się rozmawia z pisowcami a nie im dupe liże. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak się rozmawia z pisowcami a nie im dupe liże. |
nieesia proszę w skrócie. to straszne co się dzieje, jest tyle znaków a ludzie są tacy ślepi :(
|
|
oj jakoś mi się zdublowało
|
|
żałuję, że głosu nie mam :( ale jedno trzeba przyznać, Pan Organista pięknie spiewa nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Zakład instalacji urządzeń gazowych P. Karwowski Lipowa 105 216 02 14 kom 602747427 Zadzwoń zapytaj ten Pan nam przerabiał kuchenkę na gaz z butli i podbił gwarancje .
|
|
Ludzie, wystarczy pilnować swoich interesów, dopytywać się o wszystko, ustalić najdrobniejsze szczegóły, za co płacisz za co nie, i potem nie będziesz wylewał żali na forum, że nie dopilnowałeś wszystkiego i zwalasz wszystko na salę. Nie mówię, że ta sala jest idealna, bo nie ma takiej i nie będzie. Słyszałem, że sam wygląd sali, jak i jedzenie (i kucharki) są bardzo chwalone, negatywne głosy są, jeśli chodzi o rozliczenie, ale naprawdę wystarczy zadbać o swoje i nie będziesz miał do nikogo pretensji a będziesz wiedział za co płacisz, za co nie... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
jasne ze nie bo takiego nie ma co świadczy ze nie masz zielonego pojęcia.
|
|
W Kupiskach Starych jest dobry katering-smacznie i niedrogo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |