Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska & PIS |
Komentuje twórczość DaSto osoba światła, znawca kultury i sztuki, lew salonowy, gawędziarz - nazis Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl) Data: 03-03-05 10:33 DaSto pisze jasno i przejżyście więc jak nie możesz wiedzieć o co chodzi. Fakt ,że w jego tekstach dużo jest odwołań do jego doświadczęn w dziedzinie kutury i sztuki Panie ....... widzisz a nie grzmisz :((((((((((((
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska & PIS |
Autor: nazis (---.lom.vectranet.pl) Data: 03-03-05 12:37 to nie jest obelga to jest stwierdzenie faktu podobnie jak piękny i brzydki tak mądry i głupi. Ja staram się zawsze mówic prawde. A prawda ta nwet najgorsza i najcięższa zasługuje na szacunek nazis Nazis, Co prawda zgadza się ... Tyle, że to nie jest prawda co Ty mówisz, że jest prawda. Takie jest moje zdanie, a mogę chyba mieć odmienne, prawda? Ryskago
|
|
niewiem i ci niepowiem
|
|
czołem rajdowcy! Nowa imprezka jak najbardziej!!!!! Najważniejsze ustalic sztywny termin i byc konsekwentnym w realizacji planu. Może byście znaleźli troche placu szutrowego lub trawiastej polany?! Było by super!! Np. fadom i plac szutrowy ...... P.S. Deklaruję pełną pomoc PZDR mój świat - moja muzyka
|
|
Wcale nie... brrrr zimno... Ryskago :(
|
|
Ludzie klimat sie ociepla...... morzliwe że niedługo razem z wnukami bedziemy Boże Narodzenie spędzać nad jeziorem w płnym słońcu i 30* w cieniu....!! korzystajcie ze śniegu na Bonie i sankujcie się :) póki jeszcze jest w miarę biało!! pozdro Zbych
|
|
wypozyczalnia samochod jest na łakowej tylko nie wiem ile sie placi a to rowniez mnie ciekawi
|
|
Wyrazy podziwu dla ciężkiej pracy rodziców z dziećmi autystycznymi. Jest to bardzo ciężka praca. Rodzice często się załamują, czują się osamotnieni w swojej walce z tą chorobą. Martwią się kto zaopiekuje się ich dziećmi jak ich zabraknie. Czy społeczeństwo ich nie odrzuci, jak sobie poradzą. Spróbujcie zawalczyć jak ta matka, która dietą wyleczyła swoje dziecko, wypłukując rtęć z organizmu. Może warto zrobić takie badanie. Oglądałam niedawno film na discovery o zatruciu tą substancją wydobywająca się z uszkodzonych żarówek energooszczędnych, skutki przerażające. Dziękuję zatroskany rodzicu za podjęcie tego tematu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |