Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak to w końcu jest? |
do każdej zmiany trzeba się przyzwyczaic, ale na start to masakra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak to w końcu jest? |
A mi się tam podoba, można się pośmiać i pokłócić. Jak jesteście tacy poważni i życiowi, niech admin zrobi 3 forum. Jest Ogólne, Polityka, przyda się dla smutasów" Poważni". Jak komuś tak strasznie nie pasuje, to są inne portale i fora w Łomży. Pozdro dla głównego trolla Marudy.
|
|
Tych specjalistów jest troszeczkę więcej... tylko nie do końca można się opierać na subiektywnych odczuciach..... Od czego zależy to czy ktoś jest wspaniałym specjalistą?
|
|
Ale gdy są sesje i inne posiedzenia rady to za ten czas w pracy nie powinni brać wynagrodzeń.
|
|
mała sprzeczka była, ale przyznać musisz, że riposty marudy wulgarne nie były, o które Ciebie, nawet nie śmiem podejrzewać! ale... ale... gdzie ja wtedy byłam?! dla czego głosu w tej ważnej sprawie nie zabrałam?! pomyśleć muszę...
|
|
tak, z łomży nie jestem - akurat ta restauracja jest dość nie konkretnie przedstawiana na googlach więc dla pewności zapytałam tutaj. Do "wolny niewolnik" miej troche taktu i pomyśl nim coś napiszesz
|
|
cholera! lornetki nie mam!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hej, Chciałam przestrzec wszystkich pracujących w jakimkolwiek handlu przed dwoma panami, którzy opanowali do perfekcji sztuczkę z pozyskaniem w trzy minuty stówki. Dałam się dziś zakręcić w zamienianie kasy. Były kiedyś ostrzeżenia przed cyganami, mnie dziś załatwili rodacy nasi wspaniali. Będę miała nauczkę na przyszłość, ale stówka poszła się ganiać. Dwóch młodych, wysokich chłopaków. Gadają między sobą o długu za sprzedane euro. Wyglądają normalnie, dobrze ubrani. Czekam na film z monitoringu, nie wiem czy to legalne, ale chętnie jak dostanę ten film umieszczę ich parszywe mordy w internecie, żeby nikt inny się nie naciął :) I proszę mi nie dogryzać, bo ten post nie ma na celu wylania gorzkich żali, tylko ma ostrzec przed oszustami.
|
|
ee skad wiesz ze to oszusci .. moze niechcacy to zrobil a Ty sama powiedzialas ze glupich nie sieja. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Graffit - Ronix - Jocers - Univers - też super , - POLECAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |