wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radny z zarzutami za Majdana, startował z PO

kotus ale ty okropnie o nas piszesz
jakie do wziecia jak obie zajete juz jestesmy z pijana ( bynajmiej nie sobo
_nie w tym kierunku sie rozwijamy ) :D no a spotkanie calkowicie na stopie kolezeskiej sie odbywalo :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radny z zarzutami za Majdana, startował z PO

Treść jest ukryta

aż huczy tu od stereotypów. no i od błędów ortograficznych co tylko świadczy o wykształceniu co niektórych.
ja już sie nie wypowiadam.
za kilka (-naście) miesięcy czas pokaże kto miał rację.

a do ulusa - zapewniam Cię, że ww. lekarz nie korzysta z energii słonecznej, je normalne jedzenie i samochód nawet ma i dom. nie z uśmiechów, młocie !!!

Drodzy nauczyciele, wy nie wymagajcie od uczniów szacunku, wy na ten szacunek zasłużcie. Może najlepiej zacząć od obdarzenia właśnie szacunkiem uczniów.

" Np przez nakaz społecznej pracy przez jeden dzień w miesiącu nałożony na lekarzy zatrudnionych w prywatnych klinikach. "

A czemu nie na fryzjerów, taksówkarzy, weterynarzy, prawników, dentystów, architektów, geodetów.... I czemu tylko w prywatnych klinikach?
Mnie na przykład jakoś na usługi dobrego prawnika nie stać, ale nie głoszę z tego powodu haseł wszem i wobec, że prawniy powinni pracować jeden dzień w tygodniu za darmo...

Ps. widziałęm dzis jak samochów wyjeżdzałw stronę Koscioła czyli w prawą a nie w lewą

VOTUM DEO IGNOTO

psolocyber piszesz do dziewczyny jesli juz wiec do ulusi :) no i tyle o wyksztalceniu :P zart oczywiscie
nieobrazaj mnie "młocie !!!"
ale jak podkresla maykel niewidac biednych lekarzy a ludzi ktorzy potrzebuja pomocy niestety tak i niemozna podchodzic do tego tak materialistycznie jak ty
podkreslam ze "dbanie o slabszych" to jedna z cech ktora odroznia ludzi od zwierzat

Dasz sobię rękę uciąć, że ono jest opancerzone? :) Ja nie byłbym taki pewny...

http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=17048 <== nie ma to jak szczery i cieply usmiech :)

z innej beczki - coś o lekarzach - pewna uznana łomżyńska lekarka pediatra ostatnio podczas wizyty i badania dziecka w pewnej chwili zaskoczyła mnie pewną czynnością - otóż pośliniła palce i wytarła nimi dosyć starannie plamę na bucie - to sobie pomyslałem - zaraz pójdzie i umyje ręce pod umywalką którą ma w gabinecie - nic z tych rzeczy spokojnie dokończyła badanie

Dokładnie - reklama i nic więcej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org