Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radny z zarzutami za Majdana, startował z PO |
kotus ale ty okropnie o nas piszesz jakie do wziecia jak obie zajete juz jestesmy z pijana ( bynajmiej nie sobo _nie w tym kierunku sie rozwijamy ) :D no a spotkanie calkowicie na stopie kolezeskiej sie odbywalo :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radny z zarzutami za Majdana, startował z PO |
Treść jest ukryta
|
|
aż huczy tu od stereotypów. no i od błędów ortograficznych co tylko świadczy o wykształceniu co niektórych. ja już sie nie wypowiadam. za kilka (-naście) miesięcy czas pokaże kto miał rację. a do ulusa - zapewniam Cię, że ww. lekarz nie korzysta z energii słonecznej, je normalne jedzenie i samochód nawet ma i dom. nie z uśmiechów, młocie !!!
|
|
Drodzy nauczyciele, wy nie wymagajcie od uczniów szacunku, wy na ten szacunek zasłużcie. Może najlepiej zacząć od obdarzenia właśnie szacunkiem uczniów.
|
|
" Np przez nakaz społecznej pracy przez jeden dzień w miesiącu nałożony na lekarzy zatrudnionych w prywatnych klinikach. " A czemu nie na fryzjerów, taksówkarzy, weterynarzy, prawników, dentystów, architektów, geodetów.... I czemu tylko w prywatnych klinikach? Mnie na przykład jakoś na usługi dobrego prawnika nie stać, ale nie głoszę z tego powodu haseł wszem i wobec, że prawniy powinni pracować jeden dzień w tygodniu za darmo...
|
|
Ps. widziałęm dzis jak samochów wyjeżdzałw stronę Koscioła czyli w prawą a nie w lewą VOTUM DEO IGNOTO
|
|
psolocyber piszesz do dziewczyny jesli juz wiec do ulusi :) no i tyle o wyksztalceniu :P zart oczywiscie nieobrazaj mnie "młocie !!!" ale jak podkresla maykel niewidac biednych lekarzy a ludzi ktorzy potrzebuja pomocy niestety tak i niemozna podchodzic do tego tak materialistycznie jak ty podkreslam ze "dbanie o slabszych" to jedna z cech ktora odroznia ludzi od zwierzat
|
|
Dasz sobię rękę uciąć, że ono jest opancerzone? :) Ja nie byłbym taki pewny...
|
|
http://www.4lomza.pl/fotogaleria.php?id=17048 <== nie ma to jak szczery i cieply usmiech :)
|
|
z innej beczki - coś o lekarzach - pewna uznana łomżyńska lekarka pediatra ostatnio podczas wizyty i badania dziecka w pewnej chwili zaskoczyła mnie pewną czynnością - otóż pośliniła palce i wytarła nimi dosyć starannie plamę na bucie - to sobie pomyslałem - zaraz pójdzie i umyje ręce pod umywalką którą ma w gabinecie - nic z tych rzeczy spokojnie dokończyła badanie
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |