niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trwają konsultacje WHO, w sprawie „międzynarodowego traktatu antypandemicznego”

@anuska- czytaj ze zrozumieniem, to, co sama napisałaś z głębin swej mądrości- pielęgniarka nie wykonuje zawodu lekarza, a w związku z tym zarzucanie jej łamanie tajemnicy lekarskiej ujawnia brak myślenia logicznego u Ciebie. Przeczytaj także ten artykuł, który mi poleciłaś-
"W szczególności tajemnica lekarska nie pozwala także na przekazywanie informacji uzyskanych w związku z wykonywaniem zawodu lekarza innym pracownikom"
i porównaj ze swoją wypowiedzią-
" pielęgniarka przyjmująca w owym czasie zlecenie chlapała jęzorem na lewo i prawo kto i dlaczego trafił do szpitala i w zwiazku z tym pada pytanie CZY NIE OBOWIĄZUJE JEJ TAJEMNICA LEKARSKA ?! "

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trwają konsultacje WHO, w sprawie „międzynarodowego traktatu antypandemicznego”

Masakra ...

Re: Trwają konsultacje WHO, w sprawie „międzynarodowego traktatu antypandemicznego”

To sie doczekałaś tylko ciekawe czy zrozumiałaś :] .

kebab-ciagle to samo-może za dużo tego wszedzie już,zróbcie coś innego...

Polecam dużo witaminy C, ja np. pijam herbatę z cytryną, a nawet wodę mineralną z plasterkiem cytryny, smaczne i zdrowe ;) I taka ciekawostka-ziemniaki zawierają bardzo dużo tej witaminy pod warunkiem, że są przygotowane "w mundurkach" ;) Jeden taki ziemniak ma nawet 12% dziennego zapotrzebowania w witaminę C (dla osoby niepalącej).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org