wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina, kraje nadbałtyckie, a potem może i Polska\". Kto to powiedział, kto o tym niezmiennie uprzedzał, a kto z tego szydził i niszczył podstawy obronności Polski?

Ja mam Ci zazdrościć? Niby czego? Rozumku dwulatka? Czy Twoich kompleksów na temat przyrodzenia? "uderz w stół a nożyce się odezwą" cholera sprawdza się za każdym razem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina, kraje nadbałtyckie, a potem może i Polska\\\". Kto to powiedział, kto o tym niezmiennie uprzedzał, a kto z tego szydził i niszczył podstawy obronności Polski?

Maruder- Nie będę rozmawiał z debilami, bo z głupim to nie rozmowa, zresztą sam niedawno "strzeliłeś sobie w kolano, albo stopę" pisząc, że jesteś trollem, więc znajdź sobie jakiś kamień i się pod nim głęboko schowaj, robaczku.

Re: \\\"Dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina, kraje nadbałtyckie, a potem może i Polska\\\". Kto to powiedział, kto o tym niezmiennie uprzedzał, a kto z tego szydził i niszczył podstawy obronności Polski?

A co pognali was z Szosy Zambrowskiej ?
Czy ze Szpitala z katarkiem ? :):)

rudy błazen z druhem

Powiem taką ciekawą anegdotę:

Żył kiedyś chłopiec, który skarżył się na różne dolegliwości i wracał do szpitala jak bumerang, miał czekać na pewien zabieg do pół roku, powiedział swojej mamie, żeby mu pomogła bo czuje, że może nie dożyć, mama widziała jak chłopiec chudł w oczach i nie chciał jeść, płacząc, obiecała chłopcu, że mu pomoże, poszła do lekarza, dała pewien zielony papierek (zupełnie bezwartościowy jeżeli idzie o ludzkie życie), następnego dnia chłopiec miał, zabieg na który musiał czekać pół roku, okazało się, że ma komórki kancerogenne, gdyby nie szybkie leczenie i chemioterapia, syn nie dożyłby 4 miesięcy, brzmi jak legenda miejska? Sic... Być może tym chłopcem byłem ja, być może ktoś z was, może niektórzy nawet teraz są, cholera wie, ale wiem na pewno jedno.
Takich przypadków są setki-tysięcy tylko ludzie milczą, bo się boją konowałów "specjalistów" i nie znają w pełni praw pacjenta.

Chłopak grał za dużo w LOLa i widać efekty. Teraz utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że masz nasrane i nie wymieszane w głowie. A jeśli nie chcesz z kimś rozmawiać po co zakładasz wątki na temat tych osób? Jedno wyklucza drugie, ale takie czuby jak Ty widać tak mają.

to nic nie da. to raczej chodzi o jakąś opjce widok w ktorej zmienie co ja widze

jaka jest szansa na znalezienie pracy w Warszawie? podzielcie się ze mną swoimi opiniami thx ;)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

To co ludzie? Robimy jakąś petycję? Zbieramy dowody? I ruszamy tam gdzie już dawno iść z tym powinniśmy? Czy siedzimy na d*pie i toczymy tą bezowocną ale prawdziwą nagonkę?

Osobiście nie korzystałam, ale ciocia owszem - z porad lekarza (nie wiem którego dokładnie) właśnie z Białegostoku przyjmującego w Promedpol w soboty i była zadowolona, 2 tygodnie i po kłopotach (miała coś między palcami u rąk i nóg -nie grzybica).

A swoją drogą, sporo lekarzy z B-stoku przyjeżdża do Łomży -ciekawe czemu? Czy to kwestia pieniędzy czy tego, że w tamtym mieście nie mają za wiele pracy i pacjentów?

Z lekarzami...nie wygrasz! Może chociaż jeden z nich poczyta sobie te wszystkie uwagi i może ruszy ich sumienie i zmienią swoje podejście. To już to byłby dobry plus!!!

ja miałem kiedyś nieprzyjemną sytuacje na sorze w szpitalu łomżyńskim, zero empatii i pomocy. Poszedłem więc na jeden z oddziałów i dyżurującemu lekarzowi zapłaciłem i dostałem pomoc...
Temat byłby bardziej wartościowy gdyby nie udzielał się troll no.1 tego forum czyli edvard18...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org