Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Zelanski przed Zgromadzeniem Narodowym o Smoleńsku: Wiemy, co to oznaczało dla was i co oznaczało dla was milczenie tych, którzy wszystko dokładnie wiedzieli: |
Ludzie mają ten problem gdzieś, bo większość nadal uważa za straszny wstyd i upokorzenie schylenie się po gówno pupila..jeszcze nie dorośliśmy do tego aby mieszkać w czystym zadbanym otoczeniu, nic nie poradzisz..prędzej nauczysz psa sprzątać po sobie..wydrukuj parę naklejek z karnymi k.. i jak przyuważysz, który z sąsiadów nie sprząta po psie to bach mu na drzwi naklejeczkę:) A wogóle to przerzućcie się wszyscy na koty, one srają po kuwetach i wychodzić z nimi nie trzeba:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Zelanski przed Zgromadzeniem Narodowym o Smoleńsku: Wiemy, co to oznaczało dla was i co oznaczało dla was milczenie tych, którzy wszystko dokładnie wiedzieli: |
Elina, to jest podatek od posiadania psa, tak samo jak oc płacisz gdy masz samochód. Nikogo nie obchodzi czy będziesz samochodem jeździł, czy nie. Może i stać w garażu ale ubezpieczenie zgodnie z przepisami zapłacić trzeba. Za paliwo też się płaci i tak samo powinno być z torebkami do odchodów psich. Ja też mam w domu zwierzaki, nieco mniejsze i po nich sprzątam. Nie zostawiam ich odchodów na środku ulicy, ani na trawniku. Za torebki też sam płace. Nie jestem przeciwnikiem psów, ale ich nieodpowiedzialnych psów. Torebki śniadaniowe papierowe wcale nie są takie drogie jak piszesz, bo za 40 sztuk płaci się około 5 zlotych, w farbeksie można kupić. Czyli koszt miesięczny przy założeniu że zużywa się 5 sztuk daje około 19,5 zł, rocznie 234 zł. Jak to się ma do wysokości podatku od posiadania psa? Dlaczego mam płacić ze swoich podatków za właścicieli psów i dodatkowo być narażonym na zachorowanie mojego dziecka? Jakie koszty leczenia trzeba wtedy ponieść. Ryzyko zawsze istnieje.
|
|
Re: Prezydent Zelanski przed Zgromadzeniem Narodowym o Smoleńsku: Wiemy, co to oznaczało dla was i co oznaczało dla was milczenie tych, którzy wszystko dokładnie wiedzieli: |
albo to http://www.youtube.com/watch?v=shDZemlrLFg Najłatwiejszym a zarazem najbardziej podstępnym sposobem aby zrobić z kogoś niewolnika to dać mu pieniądze których nie zarobił! Tak dokładnie działa sukinsyńska lewica...
|
|
Witam,to są moje klucze,proszę o kontakt na pocztę,podam szczegóły pęku kluczy i co w nich było szczególnego na priv. Z góry bardzo dziekuje.
|
|
Kontakt na pocztę. Będę bardzo wdzięczna.
|
|
Chyba,ze Pan/Pani poda kontakt do siebie oddzwonię. Fajnie,ze są uczciwi ludzie na tym świecie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |