Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziękujmy wszystkim, którzy głosowali na TAK. |
co do poprzedniego postu to racja najlepszy sklep w Łomży kupowalam tam kompa naprawde fachowo i szybko ceny konkurencyjne mila obsluga szybka realizacja!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam !Yerk! :))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziękujmy wszystkim, którzy głosowali na TAK. |
tam właśnie kupiłam skaner :)
|
|
Maja, mikan, co robicie w sobotę? Może znajdziecie chwilę na dyskusję na tematy hardware, software ? ;-) Pogadamy sobie o skanerach itp. itd. Pozdrówa Mr S
|
|
Sluchajcie chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o sklepach muzycznych w lomzy ? Chodzi mi tu bardziej o sklepy ze sprzetem niz z plytami. Osobiscie uwazam ze chyba jedynym dobrym sklepem muzycznym jest sklep Big Beate na ul Legionow obok szkoly muzycznej. ostatnio kupowalem mixer wlasnie tam, sprzedawca doradzil, pomogl, zna sie na rzeczy, zamowil i nawet nie chcial zaliczki, sprzet przyszedl na drugi dzien a sprzedawca byl na tyle wporzo ze powiedzial: Jesli pobawisz sie nim i stwierdzisz ze to nie to przynies go ja ci go zamienie na co bedziesz chcial lub oddam kase :) ! no to jest sklep a na dodatek niskie ceny !!!!!!! polecam
|
|
Zgadzam się w pełni z pierwszym postem. Ja dwa tygodnie temu w sklepie Big Beat kupilam gitarę klasyczną Alhamba 4P. Co prawda czekałam na nią, ale sprzedawca sprowadził kilka sztuk tego modelu tak że miłam swobodę wyboru. Cena tego instrumentu też mile mnie zaskoczyła, jednak najwieksze wrażenie zrobił na mnie fakt że sprzedawca zgodził się zaczekać na pieniądze dwa dni oddając mi instrument do domu. Jeszcze raz brawo za takie podejście do sprzedaży.
|
|
W Łomży nie ma dobrego sklepu muzycznego... Byliście może w "sklepiku" przy ul. Piłsudskiego ? ŻENADA. Ceny w kosmosie, pełno disco polo itd... Krytycznie nastawiony (jak zawsze) Mr S
|
|
U mnie w domu glazure i terakotę układał super fachowiec. Szybko, sprawnie, a efekt bardzo mile mnie zaskoczył - pełna perfekcja. Gość był po prostu idealistą - wszystko wyglądało wręcz super a on jeszcze cos poprawiał, kombinował. Jeśli ktoś chce to chętnie dam kontakt do niego, jest naprawdę warty polecenia. Mam jeszcze dobrego fachowca od tapetowania i malowania... Pozdrawiam Mr S "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
Żałuję, że nie zadałem tego pytania na forum przed remontem, teraz to już musztarda po obiedzie ale będe wiedział do kogo dać namiar, dzięki MrS
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |