Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
EuroSTAJNIA D. Tuska |
ulus nikt ptysiowi nie broni pisac, ale po sondzie zauwaz jak ludzie go kochaja :) wprost za nim przepadają, no i masz racje, kazdy ma swoj poziom :p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: EuroSTAJNIA D. Tuska |
Ludzie!!! Coś łatwiejszego!!!!:))))
|
|
dzieki ptysiowi wiele tematow nieumiera smiercia naturalno sa dluzej na tzw topie :) co tez wazne i pozytywne :) co do marudzenia _ zyjac w polsce wsrod polakow przez blisko 19 lat przywyklam do tego ze sie nazeka i marudzi wiec to ze teraz jest na ptysia mnie niedziwi jakby go na forum niebylo znalazlby sie nowy cel realistycznie ;)
|
|
Od dzisiaj jedziemy po KiLeRzE! Hehe... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
szamac malo wiesz no i tyle
|
|
Ptysiu ty poeto za 2 złote.
|
|
Co was bulwersuje ?
|
|
Mnie bulwersuje Jagiellonia demolująca nasz stadion gdy nie ma na nim łomżyńskich kibiców! Ch… wam w d… śledziuchy! Albo nie, bo wy to podobno lubicie! Jeszcze się spotkamy na kibicowskim szlaku! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mnie bulwersują np błedy które robisz Lgangster ("bioro")! Ale ogólnie to jak cała Polska, co do robotników to norma: jeden robi a reszta ma fajrant!!! Tu sie nigdy nic nie zmieni!!! Pozdr
|
|
a prosze bardzo ;]
|
|
Na placu biskupa najpierw była Roszarnia, potem PTHW, poniżej w stronę Świerczewskiego było przedszkole. Pozdrowienia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
No widzisz Maćku nie dali mi nawet szansy! A swoją drogą to i tak nie wiedziałam:)))(ale niech to zostanie między nami:))ok?)
|
|
- The Disco Boys - Hey St. Peter - AC Seven (mixy, szczególnie polecam Nr58) - Hi Tack - Say Say Say (Waiting For You) - Paul Oakenfold - Energy 52 (Cafe Del Mar) - Guano Apes - Quietly, High - Kult (Kazik Staszewski) - Lewy Czerwcowy, Gdy nie ma dzieci - Benny Benassi - Hit my heart - Clubbasse - Say you, say me - D-Tune - Milkshake - Dj Panda - My dimension - Kazik & Yugoton - Malcziki - Blur - Song 2 - Crazy Town - Revolving door No i moja ulubiona: - Massive Töne - Traumreise Zbych
|
|
A mnie chamstwo!
|
|
Anno! No co ty, z konia spadlas? Pozdrowionka dla Ptysia!
|
|
ktos juz nie spi, a moze ktos jeszcze nie spi?
|
|
OTO TAKIEJ TRESCI MAILA PO SWIECIE WEDRUJA/PODOBNO/ ''Jak wykończyć "bezkonkurencyjne" Radio Maryja? 1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści: "Cel Radio Maryja Dar dla Radia Maryja w Toruniu Bank Pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu 131263-61580-27006-100-0/0". 2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzędzie mogą nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej "ulubionej" stacji. 3. Za nami staje nasz kolega i tez wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z pocztą. 4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz. 5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko. 6. Wysyłamy w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN). 7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez radio. 8. 1296 zł odjąć wpłacone przez nas 3,6 zł daje 1292,4 zł ujemnego wsparcia dla rozgłośni. 9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia mogą również niewierzący. Roześlij to dalej a wykończymy Rydzyka'' KTOS JEST CHETNY?
|
|
Zgłoś to do MPK to się im oberwie. ![]()
|
|
oczytani lub czytania bez myslenia nad tym co czytane.. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Polecam MBrother C-Bool a z Polskiego hh to Niewidzialni- DNA/GAL Jamal- Policeman "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Oj Wowo nie bądź taki chojrak!! Mi wydaje sie ze bardzo dobrze jeżdzę.zdałem testy i plac bezproblemowo a na mieście gdy wjezdzałem w zakręt na przejsciu stał gośc ale nie wchodził i myslalem ze mnie puści.niestety gdy wjechałem na pasy gośc ruszył na przejscie i koniec egzaminu....Pozdro Alfons obywatelski jakiej on Puci jest ? ![]()
|
|
OTWÓRZCIE NOWY WĄTEK BO TEN DŁUGO SIĘ OTWIERA antares
|
|
ulus 15 na rybakach ?? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
No cóż ,a ja wierzę w dysleksję, dysgrafię i dysortografię.Nie przejmuj się- ulus-z tym można żyć!:))) Pozdrawiam:))) VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Przy dworcu (Dawna ulica Dworcowa) stoi metalowa wiata. Spójrzcie od wiaty w stronę Śniadowa. Stoi tam dom z czerwonej cegły - jakieś sto metrów dalej. Tam się urodziłem. Moja babcia i dziadek byli pracownikami kolei. Dobrze pamiętam małą śmieszną stacyjkę. Miałem kilka lat. Czekałem na przyjazd pociągu, a potem biegłem zebrać w wagonach butelki... Najsłynniejszy to oczywiście Ekspres Północy. Odjeżdżał chyba 16:15. W Warszawie Zachodniej zjawiał się o 22. Można było wybrać się do stolicy wcześniej, np. o ósmej lub dziesiątej - z trzema przesiadkami: Śniadowo, Ostrołęka, Tłuszcz. Jak nie było opóźnienia, to na Dziennik Telewizyjny zdążyłeś. Kiedyś jechałem pociągiem Z Białegostoku do Łomży. Przesiadki w Łapach i Śniadowie. Czas podróży ok. 6 godzin. Nawet w czasach województwa łomżyńskiego władzom miasta nie udało się niczego wskórać w sprawie tych paranoicznych połączeń. A młodzi się dziwią, dlaczego pociągi pasażerskie splajtowały!!!
|
|
Maćku, zamieściłeś też fotkę epitafium Ks. Kazimierza Lutosławskiego. Aż prosi sie aby w uzupełnieniu dodać, że jest on twórcą projektu znanego do dzisiaj krzyża harcerskiego. Krzyz ten zdobi jego sarkofag w podziemiachrodzinnego grobowca Lutosławskich na drozdowskim cmentarzu. pozdrawiam "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |