Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat zwariował kruca bomba ... |
Zróbcie zdjęcie suczce i wrzućcie na forum, może ktoś ją przygarnie. Albo rozpozna, bo to może uciekinierka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat zwariował kruca bomba ... |
sprzedaż po feria według portalu http://kmkmlomza.pl/itlike_www/aktualnosci/17-lomza-bilet-pks-online
|
|
czyli miasto, bo to nasi wlodarze odpowiadaja za te inwestycje.
|
|
nie pasują reklamy ? - nie oglądaj !!!!! ja jakoś szczególnie nie zwracam uwagi na te reklamy, chociaż ostatnio zwróciłem uwagę na Agnieszkę Dygant w reklamie Playa . :D
|
|
W d---pie z taką ankietą. Traktują ludzi jak dzieci. Jeśli już wierzymy wiarygodność takich narzędzi, to tylko przy odpowiednio skonsultowanych i uzasadnionych pytaniach. Po co na tej nieszczęsnej Dwornej są te parkingi, dlaczego Sadowa i Sienkiewicza są jednokierunkowe? Takie pytania jakie są zamieszczone, to proszę kierować do dzieci w przedszkolu. Dno i pośmiewisko.
|
|
julcia, spokojnie. Przyjdzie wiosna, będziesz miała trochę więcej ruchu i waga zacznie spadać. ja do wagi sprzed ciąży wróciłam pół roku po porodzie a jak tylko przestałam karmić wskoczyło mi 10 kg, z którymi nie mogłam sobie poradzić. Ale jak Maluch zaczął latać a ja za nim wszystko ładnie spadło. Uszy do góry!
|
|
Padło pytanie, jakie masz te ksiązki?? jesli nie potrafisz sprecyzować odpowiedzi, to nie licz na konkretnego kupca, pozostaje Ci ewentualnie skup makulatury na ul Spokojnej, powodzenia
|
|
witam, pilnie potrzebuję osoby, która napisałaby pracę na maturę ustną. Ktoś chętny??????
|
|
Tak jak w temacie poszukuę bardzo dobrego ( bez żadnych polepszaczy )sękacza. Dziękuję za dobrą podpowiedź.
|
|
nie wiem, co ludzie widzą w sękaczach
|
|
A samemu to nie łaska, jak dziś się chcesz wyręczać innymi to co będzie dalej???????
|
|
w piątnicy u Kalinowskiego bardzo dobre i nie drogie ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |