niedziela, 05 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziś Duch Narodu – jak widać upada

Maćku pozwól że coś wyjaśnie:

wypowiedź Macieja:

...Pierwsze trzy zdjęcia kolizja na skrzyżowaniu koło Kościiła pw św. Krzyża. Audi jadące od Aleji Piłsudskiego przy skręcaniu w lewo nie ustąpiło pierwszeństwa dla jadącego w dół wolksvagena. Obaj kierowcy to młodzi chłopcy. Byłem naocznym świadkiem.

To jak to jest z tym vw jak sie piszę tą nazwe marki??
Widzę że trudno jest przyznać Ci się do błedu i dalej twierdzisz że wszystko w twojej wypowiedzi jest ok.

To co jet na tych zdjęciach twoich opel czy vw??

Zerknij w swojej wypowiedzi jak napisałeś nazwe vw . Panie Naoczny Świadku . Panda też dachowała ?? Lubisz upiekszać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Kmicic jest Kochany !

wszystko fajnie tylko ze jest zakaz zawracania do samego konca zawadzkiej ! :p

Re: Dziś Duch Narodu – jak widać upada

dlugo jeszcze na tym forum nie bedzie istniala instytucja moderatora i bany?!?

Może szkoda nawet takiego wysiłku (chyba o to Ci chodzi, żeby bez odrobiny trudu zdobyć papier, bo nie wykształcenie). Spróbuj kupić papier w Warszawie na rynku.

na politechnikę w Białym. tam masz marketing. studia i stacjonarne i niestacjonarne i nie jest chyba tak ciężko. na zaoczne biora jak leci, a na dzienne chyba z konkursów dyplomów

Zastanawiam się czy ktoś tutaj zagląda. Może kogoś zdziwi, że dziewczyna pisze post w takim temacie. Ten sport jest bardziej dla mężczyzn. Nie znam żadnej dziewczyny która może to robić. Wogóle to nikogo takiego nie znam ;) Ale przejde do rzeczy. Chce trenować parkour. Nie wiem jak, nie wiem gdzie, ale chce :) Nie wiem też (ale wydaje mi się że nie ma) czy jest jakieś miejsce gdzie można by ten sport uprawiać... Kto chętny jest mi pomóc i odpowiedzieć na kilka pytań to zapraszam :)

gg 4420219

Hmm, z tym szpitalem to genialny pomysł. Ortopedyczna izba przyjęć rzut beretem ;)

Co robicie w sylwestra bo ja sam siedze na chacie

a ja wam proponuje przechodzic caly dzien i calo noc zeby wogle nie spac tak z 36 godzin :)

Zbych

mieszkam na Ks. Janusza wiec sie wypowiem :)
co do zakazy zawracania na ulicy Zawadzkiej ale zaraz jest dopiero za foto radarem i dotyczy skrzyzowania z ulica Ks Anny (moze sie myle)
wracajac do problemu skretu z Ks Janusza w Zawadzka problem jest. Szczegolnie przy wiekszym ruchu. Ale chciałem poruszyc przy okazji tego tematu i tego skrzyzowania inny problem a mianowicie wyjezdzajac z Ks Janusza i skrecajac w prawo w Zawadzka czesto napotykamy sie na ludzi ktorzy tam zawracaja i czesto jest problem z tym kto ma pierwszenstwo :) co o tym myslicie ?

A ja na chacie i przed blokiem trochę z kumplem i koleżanką lipny sylwek.

Bimbo !

Pierwszeństwo ma pojazd poruszający się drogą główną, zatem i ten, który zawraca.

To nie plota. Ale ja korzystajac z tematu chcialbym zapytac o inna kwestie. Czy w Lomzy dla kazdego jedynym kryterium przy zakupie kompa jest tylko i wylacznie cena? Nikogo nie interesuja parametry sprzetu, czy tez pozniejsze warunki serwisowania, sposob rozpatrywania gwarancji itp?

Bimbo !

Witam wszystkich.
Czy wie ktoś może czy istnieje coś takiego jak minibus jakiś z Łomży do Krkowa lub do Katowic.
Potrzebuje na jutro wieczór być w Łomży i szukam połączenia.
To naprawde pilne.
Z góry dziękuje.
Kasia

nie wygodniej taksowka albo samochod wynajac?

Treść jest ukryta

A co to jest te bb5...
Aż dziw....400 zł;/

bb5 to nowy algorytm nokii za pomocą którego zakłada simlocka, no i jak na razie nikt chyba nie rozwalił tego algorytmu

Dzięki Pontifex Mal za stronke.pozdrawiam

Biernaczento, a co tu sie dziwic? Nie chcialo sie kiedys nosic teczki, trzeba ciagac dzis woreczki, ot, co.

Galeria zdjęć z imprezy:

http://www.fotolomza.pl/hoffman/galerie/djmaja/

Chyba jedna z najbardziej udanych klubowych imprez minionego roku. kto był? :)

rudy błazen z druhem

Witam wszystkich.
Chciałabym się dowiedzieć gdzie mogę w Łomży zapisać sie na kurs tańca towarzyskiego(walc, rumba, samba, czacza itd.) ???

jestescie zalosni, ktos ***** poscil plote a reszta pajacow teraz bedzie komentowac, to samo mozna napisac o kazdej firmie w Łomży, i nie mowie tu o jakis Radio taxi tylko obejetnie jakiej, zapewniam was ze nie bankrutuje i nie ma sie gozej niz jakakolwiek firma Taxi w tym miescie, dodam jeszcze tylko ze jezeli ktos mysli ze to dochodowy interes to sie grubo myli, smialo mozna zarobic wieksze pieniadze pracujac gdzies fizycznie nawet, tyle tylko ze sie pracuje u kogos a nie u siebie

olo

co za roznica gdzie byla i po co jej to, nie zrozumial nikt pytania?? za darmo nie daja nigdzie, nie slyszalek jeszcze o uczelni na ktorej nie trzeba sie uczyc, chyba ze macie jakies doswiadzcenie, a moze znowu plotki??

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

do ja a co ty taki nerwowy jestes i bronisz tych cwaniaków czy jeździsz w bisach?

rudy błazen z druhem

Tak kerahaz jest to Akat.

Bałecki ma chyba na kącie juz 3 gole a Kowalski asystowal przy bramce na 2:3 ;]

róbmy swoje

ja też coś o atlanticu słyszałam ktoś mi mówił, że 20 zł od pary ale wierzyc mi się nie chce :) ale popytać tam można

Bimbo !

możesz podać nazwiska lekarzy tam pracujących?

Teraz 1500 zł. na rękę to minimum powinno być na zwykłym stanowisku i całym etacie. Paradoksalne sytuacje mają miejsce. Wszystko w górę a wynagrodzenia w dół. I jak tu żyć w tym naszym kraju....?

Bliską mi osobę również przyjęto. Zaczyna od poniedziałku - więc nie taka ściema.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org