niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brudne pieniądze Sochy. Prokuratura wszczyna śledztwo .

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brudne pieniądze Sochy. Prokuratura wszczyna śledztwo .

Treść jest ukryta

a co przyjebales i cie sumienie gryzie?

rudy błazen z druhem

Autor artykułu, który podpisał się inicjałami mm zarzuca miastu niegospodarność w postaci kosztów zainstalowania kolektorów słonecznych na pływalni przy ul. Niemcewicza w Łomży. Podobno pokrywają tylko 10% zapotrzebowania na energię tejże pływalni. 30 lat będziemy czekać, aż zwrócą się wkład miasta w inwestycje, a koszty ogólne projektu po 100 latach.
Dokładnie przedstawia dane liczbowe dotyczące tego kto, ile i za co wziął.

No straszna szkoda...Panie/Pani "mm", że pominięto Twoją spragnioną pieniędzy kieszeń. Ja osobiście bardzo ubolewam i życzę na przyszłość więcej szczęścia.

Ja tylko w zamian mam prośbę, jak Pan/Pani czy kimkolwiek jesteś pisząc artykuł "badawczy" nie zapominał o bardzo istotnych szczegółach, które dotyczą przedmiotu swoich barwnych wyliczeń i opisów.

W tym przypadku autor tekstu zapomniał nadmienić, że ów projekt na pływalni pt: „Instalacje solarne w obiektach użyteczności publicznej w Łomży I etap" został zrealizowany w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podlaskiego na lata 2007-2013 Osi Priorytetowej V. Rozwój infrastruktury ochrony środowiska Działania 5.1. Rozwój regionalnej infrastruktury ochrony środowiska.

Jego celem głównym jest zachowanie dziedzictwa środowiska naturalnego Miasta Łomża poprzez wzrost wykorzystania niekonwencjonalnych źródeł energii. Cel ten miał być osiągnięty poprzez instalację kolektorów słonecznych na budynku Pływalni i Hali Sportowej przy Szkole Podstawowej Nr 10 przy ul. Niemcewicza 17. Cel został osiągnięty.

Z całym projektem nie mam nic wspólnego, ale wkurza mnie jednostronne przedstawianie spraw dobra publicznego i manipulowanie opinią społeczną.

Dziękuje i pozdrawiam wszystkich "mm"

M.K. :)

follow me

ja płace 5,50 zł/h i myślę że to taka w miarę odpowiednia kwota i dla mnie i dla niani. Należy też brać pod uwagę wiek dziecka, obowiązki niani.Uważam też,że co niektórzy powinni najpierw mieć dzieci, bądź jakiś związek z nimi i dopiero się wypowiadać. To,że ktoś wie jak ziecko wygląda, nie oznacza,że ma czuć się ekspertem i dawać porady innym.

DZIS NA UL KS ANNY OK 21,00 ZNALAZLAM PSA CHYBA RATLEREK MASCI BIALEJ Z CZERWONA OBROZA I SMYCZA, NIEUFNY, WYCHUDZONY. PILNIE PROSZE O KONTAKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 668155275

Kilka zdjęć słodkich piesków.

https://plus.google.com/photos/102749319357518329721/albums/5837335401101958753#photos/102749319357518329721/albums/5837335401101958753

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org