Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głupi jak wyborca PO? Na Śląsku wybrali Marcinkiewicza |
Dart 76 mam do zaproponowania Forda Granadę z 1976 roku. Jeśli byłbyś zainteresowany, zajrzyj na stronę mojego samochodu. http://www.capri.pl/car/423 A gdybyś miał pytania, pisz: desmodus@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głupi jak wyborca PO? Na Śląsku wybrali Marcinkiewicza |
hmmm. ania...czy jakoś tak. Preczytaj przynajmniej wygrane posty ptysia i sprawdź czy Adam pisze jakieś bluzgi lub coś podobnego. Przyznał się, (bo wcześniej niebyło mnie i nichciałomi się patrzyć na jego posty) że w swoich 4*** postów użył tylko kilku "przekleństw" typu cholera. Ptysiu większość jest po twojej stronie:P:P Wiem że moja wypowiedz jest do d...y ale wybaczcie,jak niema co robić:P
|
|
To tu był "Kufelek"? Czy to jest Al. Legionów naprzeciwko parku? :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja na 8 i 9 Ł= a poyiomz mam 10 i 11
|
|
Wie ktoś może coś o akcji jaka ma być w sobotę na meczu ŁKS - Ruch Wysokie Mazowieckie???
|
|
|
Trupek, czy jakoś tak :)
|
|
Pomimo iż tak nie myślę, głosowałem na Niego. A tak nawiasem, może opłacalnym jest wziąść teraz autograf od ptysia ?! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja np sklepów nienawidzę. kwiatki owszem bo to miły gest. No własnie nawiązałam do twojej wypowiedzi i połączyłam to z myśleniem drugiej strony i rzeczywiście powstala jakas całość. Ale tak naprawdę to nie tylko kobiety lubia jak się je podziwia i docenia. Faceci są tego po prostu spragnieni, a nie lubia jak się im matkuje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |