poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pisowskie metody skąd my to znamy?

niema za co

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pisowskie metody skąd my to znamy?

moja kolej, zamówiłem 100 gram tego produktu - na spróbowanie, jak to może smakować taki ekskluzywny ser. Okazało się, że sera nie kroi się w plastry, gdyz jest twardy tylko nożem "na oko". Pani ukroiła szeroki plaster i wyszło, że waży 300g Oczywiście szepnąłem "może być" i odebrałem kawał sera w cenie 21 zł Musiałem odłożyć część innych zakupów a i tak przy kasie starczyło tylko na ser i kilka kajzerek Spróbowałem dziś tego sera i wcale mi nie smakuje To już lepszy Królewski albo Gouda czy Edam. Nakroiłem drogiego sera w kostkę i wyniosłem wygłodniałym kotom piwnicznym, przed chwila podszedł kot powachał ser i skrzywiwszy sie odszedł z niesmakiem.

Młody,a przed krojeniem sera na kawałki pazury umyłeś?

@wolny niewolnik: tam zawsze pozamykane...

follow me

Widzę to już w trzecim artykule dzisiaj, człowiek z Białegostoku wypowiada się:
Cytat:

oraz od Szosy Zambrowskiej do mostu Hubala wraz ze skrzyżowaniem z ul. Dworną.

Kto mi powie od kiedy ta szosa prowadzi do mostu i przecina Dworną? Bo ja nie pojmuję, jak można być takim imbecylem i kopiować wszystko, nie sprawdzając...

Druga sprawa, za remont 2,82km zapłacimy ponad 30 mln zł, czyli na 1 km idzie prawie 11 mln, 11 tyś na 1m, czy to nie jest trochę za dużo? Rozumiem, wymiana nawierzchni, chodniki, sygnalizacja, ścieżki rowerowe( oczywiście z kostki, nie asfaltowe), zgoda, to wszystko kosztuje, ale żeby aż tyle?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org