wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Schowajcie sobie dowód

Napisz jak będziesz po egzaminie jak Ci poszło i co na nim było. Obyś zdał :)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Schowajcie sobie dowód

KolankO - mam mapki w formie papierowej, zeskanowe i w jpg-u.

angellica: pomyśl, co piszesz. Od kiedy "orginał z gwarancją" jest "tańszy niż piracki na rynku"? Prawdopodobnie nie odróżniasz oryginału od pirata. PS: Pisze się "oryginał" a nie "orginał".

fanka bocianka: jeśli jakaś gra jest zabezpieczona kodem instalacyjnym, to nie ma znaczenia czy jest to pirat czy oryginał - i tu i tu wystąpi to samo zabezpieczenie. Jeśli koniecznie chcesz oryginał, idź do IST na Mazowieckiej, tak jak pisałem wcześniej.

K69- ja znam SWOJ KRAJ z autopsji, nie z durnowatych wycinkow
jesli boli cie, ze napisalam, ze polska jest biednym krajem, to trudno, taka jest prawda
nie masz chyba porownania i nie wiesz, jak zyja zwykli ludzie w bogatych krajach, no chyba, ze spisz na kasie i nie masz zielonego pojecia, jak wyglada zycie czlowieka na zwyklym etacie

gdyby polska nalezala do bogatych krajow, siedzialabym teraz sobie za biurkiem w lomzynskim mieszkanku na lomzynskim osiedlu, a nie gdzies na drugim koncu swiata

abcd- to mam nie byc dumna, bo to uczucie moze nie byc obce jakiemus wykolejencowi

TAK JESTEM DUMNY http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786

Wez ty sie Ptysiu palancie wiecej nie odzywaj, bo mnie wkurzasz juz.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

to że od 2 lat mowią ze zbudują nam stadion i jakos ciągle go nie ma :)

ŁKS ŁOMŻA - dla chwały tego klubu nadstawiamy kark

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org