Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schowajcie sobie dowód |
Napisz jak będziesz po egzaminie jak Ci poszło i co na nim było. Obyś zdał :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schowajcie sobie dowód |
|
angellica: pomyśl, co piszesz. Od kiedy "orginał z gwarancją" jest "tańszy niż piracki na rynku"? Prawdopodobnie nie odróżniasz oryginału od pirata. PS: Pisze się "oryginał" a nie "orginał". fanka bocianka: jeśli jakaś gra jest zabezpieczona kodem instalacyjnym, to nie ma znaczenia czy jest to pirat czy oryginał - i tu i tu wystąpi to samo zabezpieczenie. Jeśli koniecznie chcesz oryginał, idź do IST na Mazowieckiej, tak jak pisałem wcześniej.
|
|
K69- ja znam SWOJ KRAJ z autopsji, nie z durnowatych wycinkow jesli boli cie, ze napisalam, ze polska jest biednym krajem, to trudno, taka jest prawda nie masz chyba porownania i nie wiesz, jak zyja zwykli ludzie w bogatych krajach, no chyba, ze spisz na kasie i nie masz zielonego pojecia, jak wyglada zycie czlowieka na zwyklym etacie gdyby polska nalezala do bogatych krajow, siedzialabym teraz sobie za biurkiem w lomzynskim mieszkanku na lomzynskim osiedlu, a nie gdzies na drugim koncu swiata abcd- to mam nie byc dumna, bo to uczucie moze nie byc obce jakiemus wykolejencowi
|
|
TAK JESTEM DUMNY http://s1.bitefight.pl/c.php?uid=80786
|
|
Wez ty sie Ptysiu palancie wiecej nie odzywaj, bo mnie wkurzasz juz. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
to że od 2 lat mowią ze zbudują nam stadion i jakos ciągle go nie ma :) ŁKS ŁOMŻA - dla chwały tego klubu nadstawiamy kark
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |