Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ku pokrzepieniu serc ciut prawdy ... |
a wynajem limuzyny na wesele?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ku pokrzepieniu serc ciut prawdy ... |
To też już jest, poza tym nie każdy chce akurat w luksusowym stylu.
|
|
Całodobowy sklep z linoleum :-P
|
|
Może i ja swoje trzy grosze wtrące bo mnie te twoje ptasiagrypo postkomunistyczne taloniki za 50 zł wkurwiły co nieco :) Tu nie chodzi o te zafajdane 50 zł , tylko o fakt że zwiazek pamięta o swoich członkach i ile może tyle wspomaga. Nie sztuka jest co miesiąc brać składki na związek , ale sztuka jest podziekować członkom za te składki w postaci chociażby takiego drobiazgu jak te postkomunistyczne taloniki:):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Bo może w Łomży są wyjątkowo drogie ubrania? Jakiekolwiek inne niż sieciowe?
|
|
dobowy zakład napraw aut i wulkanizacji
|
|
W związku jest coś takiego jak KOMISJA REWIZYJNA która o każdej porze dnia i nocy ma prawo przeprowadzić kontrolę. Ja nie rozumiem jak można czepiać się kogoś kto tak naprawdę nie decyduję sam. Jeśli ten człowiek ma same wady bo tak wynika z większości postów to przecie załatwia wszystko wotum nieufności poco się ośmieszacie na tym brukowym forum. Jest tyle innych zakładów pracy w tym mieście i nikt tak się nawzajem nie obraża jak w MPK. Może czas aby dyrekcja podjęła jakieś kroki w tym kierunku.
|
|
całodobowy sklep z alko ***** ***
|
|
Całodobowe będziesz miał tesco a tam full alkoholu
|
|
Dobrolil za duzy problem na taka inwestycje..
|
|
Co do Pubu PRL to był fajny pomysł na biznes, ale raziło kilka elementów. Między innymi portret towarzysza jaruzelskiego, czy Orzeł bez korony. To tak jak by zrobić bar z wystrojem w stylu lat 30stych i wywiesić portret hitlera oraz swastyki. Niektóre rzeczy po prostu są za bardzo kontrowersyjne. http://videolomza.blox.pl/
|
|
dobra kawiarnia ale taka co mozna zjeść pyszne ciasto wypic kawę i inne napoje np gorąca czekolada chyba tego w łomzy brakuje
|
|
tylko i wyłacznie na dworcu na rogu w tym piętrowym budynku
|
|
|
|
własnie wrocilem z hanoveru ale obszedlem sie smakiem bo sie okazalo ze tam w erło a ja mialem w złotych odłozone.
|
|
Brakuje sklepu Cartier'a, Dior'a, Prada, Burberry , Versace, Dsquared2, Armani itp... oraz salonu Rolex'a , salonu Ferrari i Lamborghini itp itd... No, brakuje też nam w Łomży Międzynarodowego Portu Lotniczego czy chociażby toru formuły I , ale to chyba dla Ciebie troszkę za wysoko ? PS: a i o metrze zapomniałem.
|
|
jak mają źle trafić to niech lepiej nadal będą w schronisku
|
|
dawno w Łomży nie byłam ale zawsze brakowało mi takiego solidnego sklepu właśnie :( ***** ***
|
|
Widzę że jest dużo tutaj znawców od MPK niech mi ktoś pomoże. Chodzi mi o rozkład MPK jak go można otworzyć bo nie posiadam exela bo wchodziłem na te strony www.um.lomza.pl www.mpklomza.pl i www.kmkmlomza.pl i to samo się dzieje
|
|
Ja to bym polecił antenę http://www.lynx4u.pl/zewnetrzne/105-antena-dvb-t-telkom-telmor-pasmowa-uhf-digit-6dt-.html w elektroniku na Skłodowskiej mają dobrą ok 100pln. Ja mieszkam ok 15 km od nadajnika i jest zajebiście.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |