Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego ludzie, którzy mnie podsłuchiwali, nie siedzą w więzieniu, panie ministrze? |
One nie spierdzieliły - schronisko chce je chyba odłowić, dlatego ich szukają. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego ludzie, którzy mnie podsłuchiwali, nie siedzą w więzieniu, panie ministrze? |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Dlaczego ludzie, którzy mnie podsłuchiwali, nie siedzą w więzieniu, panie ministrze? |
Szłam na 10 do pracy. Przechodziłam przez Skatepark obok którego miało się wszystko odbywać i niestety nikogo z puszeczką nie spotkałam. Przechodziłam przy samym wejściu do Kauflanda, znów nikogo z puszką. Wracałam o 18 do domu, ale już podobno nie zbierali. Moja wpłata nie będzie liczyła się jako zbiórka łomżyńska, bo musiałam wpłacić na konto. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Asienka czy jak tam Cię zwą. A nie przyszło Ci do głowy, że może to chęć przejęcia władzy w Edukatorze. Łatwo jest przejąć coś co pięknie się rozwija i ma renomę w kraju. I nikt nie odbierze tego Pani Prezes. Jest kobietą mądrą i szanowaną. I dość już tych obelg i zniewag puszczanych z ukrycia. Nakręciliście się i pleciecie w kółko to samo. Dajcie już kobiecie święty spokój. Jest prezesem z woli Walnego Zebrania i uszanujcie to. Jak twierdzicie, nie jesteście członkami stowarzyszenia więc nie powinno Was to obchodzić kto nim zarządza. A jak masz dużo czasu idź się przejdź może będziesz racjonalniej myślała.
|
|
Swierze powietrze może jej zaszkodziło? Może mózg zmroziło i dlatego takie banialuki wypisuje? :):) rudy błazen z druhem
|
|
edi :) A ty juz piździerni nie zachwalasz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |