Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIS kłamie na kazdym kroku tej zimy się o tym przekonacie gdy w wielu domach będzie zimno. |
Gościniec a co to???? NIGHT Power a to z tego były jakieś profity???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIS kłamie na kazdym kroku tej zimy się o tym przekonacie gdy w wielu domach będzie zimno. |
A co do tego mają prywatne inwestycje ? Jeśli będzie takie zapotrzebowanie to niech powstanie i 8 nowych Stacji Benzynowych ( CPNy były w poprzednim ustroju) A co Ty masz do prezydenckiego samochodu ? To że po 8 latach wymienił samochód na nowszy ? Bo tamtego koszty eksploatacji były wyższe niż zakup nowego, he :) rudy błazen z druhem
|
|
Re: PIS kłamie na kazdym kroku tej zimy się o tym przekonacie gdy w wielu domach będzie zimno. |
Posejdoon ma rację. Nigdy na te g... nie zwracam nawet uwagi... jakby nie istniały, bo fiat to zupełnie nie jest samochód. Naprawdę podziwiam ludzi co kupują fiaciki, peugeociki, renóweczki i fordziki. No, ale można zabłysnąć przed sąsiadami,, bo się ma 6-letnie autko za grosze.
|
|
jeżeli uważasz, że jestem za PiSem to jesteś w błędzie Ja nie neguje działaności WOŚP ale twoje rozrzalenie jest conajmniej komiczne domyślam się że byłeś współorganizatorem dzisiejszego finału. Powiem Ci jedną rzecz bo troche w tej "branży" jestem, że sponsorzy i promocja lub to naprawde ciężki temat i jeśli nie ma się odpowiedniej wiedzy i możliwośći to nie ma co się chwytać w jaki sposób był promowany finał WOŚP w Łomży ?
|
|
hmmm, tWOJA elokwentna dedukcja jest godna.... pożałowania:))))) Tymczasem, bywaj hipsterku :) Lub jak wolisz "ziomalu z blokowiska" Ohh, jak to fajnie jest trollowac "hiphopowego" ziomeczka. Tak szybko traci zimną krew, ale jak to Peja cos tam wydal "kur*wskie życie* cz cos takiego:)
|
|
help gsm sie tym nie zajmuje , na hali targowej adam sie tym zajmuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |