poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PIS kłamie na kazdym kroku tej zimy się o tym przekonacie gdy w wielu domach będzie zimno.

Gościniec a co to????
NIGHT Power a to z tego były jakieś profity???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PIS kłamie na kazdym kroku tej zimy się o tym przekonacie gdy w wielu domach będzie zimno.

A co do tego mają prywatne inwestycje ?
Jeśli będzie takie zapotrzebowanie to niech powstanie i 8 nowych Stacji Benzynowych ( CPNy były w poprzednim ustroju)
A co Ty masz do prezydenckiego samochodu ?
To że po 8 latach wymienił samochód na nowszy ?
Bo tamtego koszty eksploatacji były wyższe niż zakup nowego, he :)

rudy błazen z druhem

Re: PIS kłamie na kazdym kroku tej zimy się o tym przekonacie gdy w wielu domach będzie zimno.

Posejdoon ma rację. Nigdy na te g... nie zwracam nawet uwagi... jakby nie istniały, bo fiat to zupełnie nie jest samochód. Naprawdę podziwiam ludzi co kupują fiaciki, peugeociki, renóweczki i fordziki. No, ale można zabłysnąć przed sąsiadami,, bo się ma 6-letnie autko za grosze.

jeżeli uważasz, że jestem za PiSem to jesteś w błędzie
Ja nie neguje działaności WOŚP ale twoje rozrzalenie jest conajmniej komiczne
domyślam się że byłeś współorganizatorem dzisiejszego finału.
Powiem Ci jedną rzecz bo troche w tej "branży" jestem, że sponsorzy i promocja lub to naprawde ciężki temat i jeśli nie ma się odpowiedniej wiedzy i możliwośći to nie ma co się chwytać
w jaki sposób był promowany finał WOŚP w Łomży ?

hmmm, tWOJA elokwentna dedukcja jest godna.... pożałowania:)))))
Tymczasem, bywaj hipsterku :)
Lub jak wolisz "ziomalu z blokowiska"

Ohh, jak to fajnie jest trollowac "hiphopowego" ziomeczka. Tak szybko traci zimną krew, ale jak to Peja cos tam wydal "kur*wskie życie* cz cos takiego:)

help gsm sie tym nie zajmuje , na hali targowej adam sie tym zajmuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org