Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska armia się zbroi. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska armia się zbroi. |
Z tego co czytam na zamieszczonej przez Ciebie ulotce - to tylko szaszłyki " kurczak grilowany " . Oj , jak ja pierwszy raz jadłem kebaba ( co prawda był to döner kebap w Stambule ) - to chyba Ciebie jeszcze w planach u mamusi i tatusia nie było . a tak a propos : wiesz czym to się różni ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ide;-)Wolę swoje gary jak Twoje hujowe jedzenie;) Miłego dnia!I jak najmniej klientów życzę!
|
|
Jeśli ceny będą wyższe - smutny koniec. Tak to pizza całkiem dobra. Ale proszę jeszcze o ceny na www.
|
|
omania ja akurat w swym biznesie nie boje sie ze zyczysz mi dzisisejszego dnia jak najmiej klientow hehe narka
|
|
"Bezrobocie rośnie, a osoby rekrutujące przyznają, że brakuje odpowiednich kandydatów. Nie ma kogo rekrutować. Twierdzą, że szukającym pracy nie zależy na zatrudnieniu – nie są przygotowani do rozmowy kwalifikacyjnej, często się na nią spóźniają." całość na : http://praca.wp.pl/title,Przed-rozmowa-o-prace-wypijaja-kieliszek-na-odwage,wid,15236021,wiadomosc.html
|
|
modlom sie ciule o wyparcie muzykantów za bramy kościoła,bo po co moher ma mieć wybór:na tacę,czy na orkiestrę?jak nie majom wyboru to taca ciężejsza...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ciasto smakuje jakby było z proszku, a dodatków na pizzy, tyle co kot napłakał. Dnnooo!!! A na stronie nie ma menu.
|
|
Dzięki za podpowiedzi, na pewno skorzystam
|
|
oczywiscie netto-na rękę
|
|
piwialnia Warka- tam też kawę mają __________________________ www.student.lomza.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |