Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak szkodzą De.wotki barchany |
President Herbert + antena Sirco ML 145. W pełni sprawne radio (sprawdzone w serwisie). Cena 500zł do małej negocjacji. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak szkodzą De.wotki barchany |
Witam, szukam osoby nauczyciela, bądź studenta, który udzieliłby mi korepetycji z fizyki na poziomie liceum. Proszę o odpowiedzi, zależy mi na czasie. Z góry dziękuję.
|
|
Wystarczy spojrzeć na jeden pierwszy lepszy temat i na posty pod nim żeby stwierdzić, że w Łomży panuje przeludnienie idiotów... Wyjeżdżajcie do stanów. Apropo PiH'a to zajebiście....
|
|
ogólnie jakbym był w desperacji to pewnie bym poszedł heh
|
|
mądrze piszeta ja tam wole bmw bo to najlepsze auto no i marcedes tez jest dobry my tam lanosa mamy i wcale niegorzej jak bmw sie jezdzi
|
|
Był kiedyś taki punkt na Al. Legionów ( chyba dalej działa ) - na odcinku pomiędzy Złotym Smokiem a DaGrasso .
|
|
o pracodawca się odezwał haha,w dzisiejszych czasach pracodawca tylko wymaga,pracownik musi być uniwersalny i mieć dobre wykształcenie a zarobki?najniższa krajowa,więc jak się wymaga to się za to płaci dobrze(jaka płaca taka praca.....)
|
|
Musi skończyć kilka kierunków studiów znać 10 jezyków biegle, pracować najlepiej dzień i noc za najniższą krajową nie chorować nie narzekać i cieszyć się ze wogóle ma pracę
|
|
jeszcze wiek max 35 lat w tym 20 lat doświadczenia zawodowego
|
|
Wielu osobom z Łomży i okolic pomógł o James. Teraz on potrzebuje pomocy. Leży w szpitalu, jego stan jest krytyczny. Pomódlcie się za niego.
|
|
re wolny niewolnik, Niekoniecznie, sensu stricte - temat dotyczy dobrego pracownika, w rzeczy samej, czy to " umysłowego " czy też " fizycznego ".
|
|
No to Zeziu opieka Ci się polepszy-;)
|
|
Jak śniadania znajomej nie podali? Wiadomo o której jest śniadanie bo słychac jak rozwożą i niekiedy trzeba wyjść z sali i w drzwiach dadza a innym razem postawią na sali. wiec jak nie przynieśli na salę to wystarczyło podejść na korytarz i poprosić by podano je. Zawsze można sobie jakoś poradzic. Mi po porodzie kolacje podano po 20. Nie było problemu. Zapytałam czy dostanę mimo ze pora kolacji już dawno minęła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |