niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy, stawcie opór temu globalnemu burdelowi, bo końca nie będzie.

Malinowska przyjmuje już tylko na Sikorskiego 95A we wtorki, środy i piątki. I w swoim prywatnym gabinecie, ale nie wiem kiedy. Prywatna wizyta to koszt 50-80zł na Sikorskiego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy, stawcie opór temu globalnemu burdelowi, bo końca nie będzie.

I musiałeś założyć konto by się z nami tym podzielić ...

... "mogę to miejsce polecić każdemu", uzasadnij dlaczego ?

wyslalem na e-mail

Kler jest sprzedajny a Kościół - ludzie "przehandlowani" przez Ks. Kapłanów za przysłowiowe 30 srebrników dzięki którym TRWA zło czynny zło dziejski świątynny interes religijny.

Ofiarą takiego samego interesu padło życie Boże nie tylko Jezusa na Golgocie ale też tych którzy się z Nim narodzili nie tylko w Betlejem

Zboczony Kler i zdeprawowana religia oraz pogwałcony Kościół a w tym wszystkim Jezus nadal wisi bezwładnie na Krzyżu a Prosta Prawda którą Jezus Reprezentował - Prosta Prawda której Jezus dał oryginalne świadectwo nadal jest Pogrzebana pokrętnie spoczywając pod sakra mętnym kluczem Arcy Kapłańskiego Tabernakulum

Szopka w Parafii Ks. Proboszcza Popielskiego jest ochraniana przez firmę która nie zapłaciła mi wynagrodzenia za pracę pomimo że Apelacyjny Sąd Pracy orzekła że był ważny stosunek pracy.

Beznadziejne radio Nadzieja Puszczało przez całe Święta Reklamę firmy której "religijna" właścicielka występująca też w audycjach radiowych - za pomocą oszustwa i manipulacji w celu osiągnięcia korzyści doprowadziła moje życie na skraj bankructwa. Ks. Dyrektor Radia Nadzieja powiedział że to nie jego sprawa a Ona za czas antenowy płaci.

Sprzedajne świnie !!!!!!!!! taki tu CURVA(łać.) KOŚCIÓŁ Świń.
to nie jest mój Kościół - to kościół zło dziei - cywilizacyjnych kanibali żyjących kosztem "zjedzonego" przez siebie drugiego człowieka...

Ciało Chrystusa - Pan z Wami jak z Żydami na golgocie !!!!!
RELIGIJNE ŚWINIE !!!

cyt. sprzatanie klatki -VLAD place do reki sprzatajacej! tzn ze pobieracie drugi raz za friko?!

rudy błazen z druhem

tak wieszacie co najgorsze na wrozkach ale siegnijcie tylko do przegladarki i poczytajcie ---najwieksi tego swiata nawet wspolczesnego np. REGAN mieli osobistych wrozbitow!.Do bulgarki VANGI ociemnialej ustawialy sie kolejki na czele z Brezniewem a Lepper to gdzie jezdzil? ( przepowiedziala w zakamuflowany sposob smierc? -przepowiedziala!).Zapamietajcie ,czlowiek w powaznych klopotach zawsze szuka swiatelka w tunelu a zwlaszcza dzisiaj w POLSCE!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

... tak, tylko weż to wytłumacz gimbusom .

Treść jest ukryta

tommeknet tyle Ci dali i pewnie nadal wyglądasz jak Rumcajs he he...mi nie muszą płacić tyle,żebym wyglądała jak człowiek,bo uwierz wyglądam i stać mnie na fryzjera i ubrania:)

Kościół religijnych teo logicznych - kanonicznych śmieci - CURVA KOŚCIÓŁ - święto jebliwy - karykatura Kościoła - KOŚCIÓŁ BEZ BOGA W SERCU

KANONICZNY Kościół złotoustych KS. Dostojników religijnych przodowników procesyjnych ...

... KOŚCIÓŁ twardogłowego betonu i religijnej stali Diabli nadali

Pies wam religijną mordę lizał tak samo jak ludzie liżą wam wasze religijne dupy. Dosłownie i w przenośni bo nie wszyscy z Ks. Dostojników mają tu swoich homoseksualnych przydupników

Żal ściska za serce....Mój 1% podatku powędruje dla tej dziewczyny....

http://dziendobry.tvn.pl/video/uwieziona-we-wlasnym-ciele-pomozmy-chorej-agacie,104,newest,72653.html

Jeżeli chcecie pomóc chorej na stwardnienie rozsiane Agacie Długokęckiej, możecie to zrobić wpłacając pieniądze na konto Polskiego Towarzystwa Stwardnienia Rozsianego:

Pl. Konstytucji 3/72
00-647 Warszawa

Numer konta: 51 2130 0004 2001 0405 6198 0002, tytułem: PLiR Agata Długokęcka

Sam ze sobą piszesz kretynie? Co wspólnego ma ks. Popielski ze swoją szopką, agencją ochrony i orszakiem trzech króli? Skoro sąd zasądził stosunek pracy a pracodawca nie zapłacił to podaj go do sądu powszechnego. Tak w ogóle to w ilu jeszcze wątkach będziesz wklejał te same swoje durnoty? Wali mnie i pewnie większości użytkowników jak ci źle i niedobrze, weź się za porządną robotę a nie siedzisz ciągle przed komputerem i wklejasz co raz nowsze dyrdymały!!!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ok, dzięki za informacje ;)

w sumie moze kracze wybaczcie ale oczekiwałem czegoś lepszego , szczególnie w bramzy lektronicznej a tu znowu taki przaśny RTV słowem zero konkurencji dla tej przaśności ktora na naszym rynku funkcjonuje do tej pory

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org