Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czym obecnie zawodowo zajmuje się kandydat do PE - Grzymała Wiesław ? |
a gdzie to bylo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czym obecnie zawodowo zajmuje się kandydat do PE - Grzymała Wiesław ? |
ptysiu jestes rozbrajajacy :// Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
Chyba plastikowych i papierowych :D:D:D Co 1 kwietnia wyprawia z ludźmi :)
|
|
no to.... ustawiasz w komorce budzik na ktoros i jak dzwoni odbierasz i rozmawiasz jakbys naprawde z kims gadal pozniej podchodzisz do jakiegos rodzica i mowisz ze dzwonil facet ze wybuduje dom ale jak zobaczy kogos w oknie to rozstrzela i powiedzcie ze on powiedzial ze szklarnie wybuduje:d jak ktos nei zrozumial trudno Ale dowcip mi sie udal:D
|
|
?????no kto wie???
|
|
Kogo wy tu winicie, złe oznakowanie skrzyżowania Legionów z Sikorskiego? Dlaczego nie winicie kierowcy Tico? Widać na zdjęciach, że kierowca Tico miał przekroczono środkową linię i prawdopodobnie wykonywał manewr skrętu w lewo, a nie zawracania. Po prostu wymusił pierwszeństwo. Pozdrowienia.
|
|
skrzyżowanie może i dobre ale ciut za szybko z czteropasmowego w jedną stronę i dwupasmowego w drugą zmienia się w zwykłą starą Aleję Legionów
|
|
eh wystawili mnie prawie wszyscy :P
|
|
"1972 lepiej przyznaj rację Tiger-owi:))) On wie co mówi!!!" O co to ma być kółko wzajemnej adoracji??
|
|
pijana jeszcze moze mi napiszesz że Cię wystawiłem
|
|
Na zdjęciach widać wyraźnie rozbity przód TICO i wgniecone drzwi prawe LANOSA, czyli że Lanos wyjeżdżał z Mickiewicza, Tico jechało od 4+, a Lanosik wymusił pierwszeństwo i stało się. Takie są moje podejrzenia, ale jak było w 100% nie wiem. Co do sygnalizacji świetlnej na tym skrzyżowaniu i skrzyżowaniu przy 4+ to jest ona fatalna. Fakt, że nazywana bezkolizyjna, ale np. długość sygnału nadawanego na przejściu dla pieszych jest bardzo krótka, tak samo jak czas na skręt z lewego pasa ruchu :( I to ma być dobre? Później dwa zwężenie, jedno przy Gośce, drugie zaraz za Car Audio Fox w stronę parku, bardzo szybką się kończą pasy i jak tu wjechać, jak ruch czasem bardzo duży? Wiadomo, że trzeba uważać i nie pchać się na chama, ale nie tak miały służyć nowe skrzyżowania. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |