Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Król Europy bez prawa jazdy |
Na prośbę damcirade dopiszę jeszcze coś. Po pierwsze trochę lipa bo poszedłem na spotkanie nieprzygotowany, myślałem, że postanowiono nam to wszystko wyjaśniać z dobrej woli, a nie pod wpływem postów w necie. Okazało się, trochę inaczej i bardziej niż pewne uważam, że sytuacja trwałaby w najlepsze pod szyldem wspólnego poświęcenia do końca roku szkolnego. Dopiero bezpośrednio po tym spotkaniu odbyła się narada na której zapadły decyzje jak i co podzielić żeby to miało ręce i nogi. Po drugie wobec faktów o których stąd się dowiedziałem, a które są raczej niepodważalne, że dzień przed jasełkami w aktualnie remontowanej sali na potrzeby żłobka pojawiło się info, że tu jednak 1.01.2013 żłobek nie ruszy niejako przez opady śniegu i niedowiezienie mebli,a tymczasem tam ciągle działała inna grupa i nie rozpoczęto nawet prac nad przygotowaniem sali. Nie mówiąc o poinformowaniu kogokolwiek z ewentualnie zainteresowanych z grupy pięciolatków. Wątpię w szczerość i prawdziwość którejkolwiek następnej wypowiedzi Pani Prezes! Chociaż może i faktycznie jej bardziej zależy na dobrze naszych dzieci niż nam. Tu akurat argumentów nie mam na swoją korzyść żadnych. Po trzecie fajnie by było zobaczyć tu jakikolwiek post pracownika, może to wszystko wygląda inaczej niż to my odczuwamy? Było i po czwarte, ale uciekło bo późnawo się zrobiło. Po piąte - ktoś tu szukał żony lub nałożnicy byle nie brzyduli, to może ja? Nie jestem brzydula to spełniam wszystkie warunki konieczne! Pozdrawiam raz jeszcze rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Król Europy bez prawa jazdy |
Zezuś łap linka: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=570296&t=570296[/url BTW. Często Ateiści mają więcej pojęcia o wierze katolików, niż Ci prawdziwi "katolicy".
|
|
A ja jednak uważam, że jesteś konformistą i dajesz sobą manipulować kościołowi. Ulegasz czarnej mafii.
|
|
Jadę 7.01.13 do Warszawy, mam 3 miejsca wolne. tel 660-636-375
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) napisał do Edzia 18 : Data: 06-01-13 01:14 to walsnie ty ulegasz przeciwnikom kosciola i jestes marionetka w ich rekach , ja mam swoj poglad od zawsze, co masz z tego ze oczerniszk osciól? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" ........................................................................................ adamosxx, możemy się nie zgadzać w wielu sprawach ale dziwię się po co dyskutujesz z dzieciakiem, który po prostu pisze bzdury aby tylko zaistnieć ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
znacie taki sklep ?
|
|
Vlad ja taką kwotę w Perspektywie płacę za 72 m2 nie 60,5... Coś Cię poniosło :) rudy błazen z druhem
|
|
od menela za darmo ;)
|
|
Nie ulegam przeciwnikom kościoła, tylko ROBIĘ, kościołowi przeciwników, mój pogląd mam od czasów, gdy już stałem się na tyle dorosły aby móc ocenić moim zmysłem percepcji co jest dobre, a co złe i niestety, ale wasz kościół do tych pierwszych nie należy, z tego, że oczernię wasz kościół mam tyle, że jeżeli dzięki mnie od tego waszego kościoła, odejdzie kilka, kilkanaście osób to wiem, że im pomogłem bo nie będą więcej oszukiwani. Zauważcie, że religię wymyśloną na długo przed Chrystusem, gdy narody były bardzo ciemne, wszystko dlatego, że dzięki religii dużo łatwiej je kontrolować.
|
|
Zezowaty Trollu- Twoje "produkcje" przypominają mi gadkę pewnego gościa w reklamie pewnego banku, link masz niżej. http://www.youtube.com/watch?v=Iw0mocvPpsk
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |