środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lud nie kofa Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis. Nowy sondaż.

No koniec świata.

Jedynym dotychczasowym argumentem Tupika było: "tak jak było, to było dobrze".
Ja z kolei podawałem jakieś tam ogólne przykłady z Polski, jak również nie ukrywałem, że merytoryczne głosy w dyskusji np. "instruktora" warto poważnie rozważyć.
Imputowanie mi jakiegoś tam restauratorstwa lub dyktatu w sprawie jedynego słusznego kierunku ruchu, pozostawiam bez dalszego komentarza.
Warto na pewno rozmawiać, ale bez narzucania "ideologicznej" słuszności starych rozwiązań.
Podkreślałem też wcześniej, że te iluzoryczne miejsca parkingowe na Dwornej nie mają sensu, a ruch dwukierunkowy aż się prosi.
Tak więc Tupiku proszę o jakiś tam cień obiektywizmu w konserwacji, a twoją niewątpliwą pasję komunikacyjną pragnąłbym skierować też na inne newralgiczne miejskie zatory komunikacyjne.
Jednak jak widać twoim "konikiem" pozostaje tylko Dworna, więc dla mnie tym samym masz tu najwyraźniej jakiś interes osobisty, który kamuflujesz chyba przed samym sobą.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lud nie kofa Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis. Nowy sondaż.

wiecie moze czy dzis sts sa otwarte ?

Re: Lud nie kofa Marionetki I sekretarza KC PZPR-pis. Nowy sondaż.

Tak, otwarte są wszystkie w galerii Narew.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org