Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy polska konstytucja jest jeszcze ważna? ZMOWA KLASY POLITYCZNO-MEDIALNEJ? |
>>Jest to po prostu chęć szybkiego zarobku importerów gazu. Polak >>potrafi. Jak to jest z kontrolą jakości sprowadzanego gazu, może wcale >>jej nie ma? A jak jest z kontrolą jakości paliwa? Niby jest a co to zmienia...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy polska konstytucja jest jeszcze ważna? ZMOWA KLASY POLITYCZNO-MEDIALNEJ? |
zna ktoś z was jakieś biuro rachunkowe w Łomży (chodzi mi o zrobienie rocznego rozliczenia)
|
|
Re: Czy polska konstytucja jest jeszcze ważna? ZMOWA KLASY POLITYCZNO-MEDIALNEJ? |
Które licea w łomży maja najwyzszy poziom informatyki?
|
|
http://www.zsmio.lomza.info/ Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Wszystko jest do dogadania. Widocznie kolega robił to sam, być może nie miał w tym wprawy, i przede wszystkim robił to sam. Ja zamierzam zebrać zespół podzielony na 2 grupy - fotografów i programistów. Stare miasto zamierzam zamknąć w 8-10 tygodni.
|
|
Co myślicie o adresie lomza3D.pl? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
odśnieżanie :P Zbych
|
|
Dowiedz się w księgarni Omnibus, ul. Długa (dawny budynek PSL-u).
|
|
Powiedzcie dlaczego został pobudowany budynek PKO i PZU niedaleko komitetu partii? Pozdrowienia.
|
|
uluu jeden tekst w Twoja stronę.... przedstawiłem tylko zajście, a ty juz mnie od najgorszych przedstawiasz?? rozmawiałem z moim kumplem do którego podłaczyłaś się chcąc numer do mnie i serio jest rozczaROWANY TWOIM POZIOMEM konwersacji. Widzisz rzeczy, które nie miały miejsca, słyszysz to co nie było powiedziane! Teraz dopiero skomentuję, to co jest tematem postu. Zabójstwo dzieci, powinno być surowo karane w każdym przypadku, bo uśmiercenie kogos młodszego, słabszego i bezbronnego jest grzechem wołającym o pomstę do nieba. W powyzszej sytuacji pojawia się jednak inny aspekt, którego nie wszyscy zauważyli, mianowicie zaburzenia psychiczne, no bo jak można kazać dziecku aby do jednej kobiety mówił matko a do drugiej OJCZE. Kobieta, która tego wymagała nie może być zdrowa umysłowo. Homoseksualizm realumując może jest wyznaczany biologicznie- czego nie neguję, ale jest to przede wszystkim zaburzenie umysłowe, które trzeba leczyć. Świadczy o tym powyższy przykład: "mów mi tatusiu" bleeeeeeee. pozdrawiam.
|
|
kawa jest pyszna :D
|
|
Kefas Wspomniałeś, że masz mapę z poziomicami i skalą czy są one w wersji elektronicznej?? Mam oczywiście na myśli teren starego grodziska z podgrodziem i najbliższym terenem przyległym. Nie jestem wprawdzie modelarzem i od jakiegoś czasu przebywam zdala od Łomży, lecz w ramach relaksu po pracy chciałem się podjąć próby zbudowania modelu autentycznego grodu. Do tego mim pragnieniem jest aby był on maksymalnie wierny grodowi z XII-XIII w. Stąd tez były moje pytania o literature i materiały dotyczące badań grodziska. (liczyłem na czyjąś pomoc, tym bardziej, że nie jestem historykiem z wyształcenia i nie posiadam pełnej wiedzy o omowianym okresie, zwłaszcza o metodach i systemach budowy grodów, rozplanowania grodu i podgrodzia. ;)) hmm zawsze mogę zrobić moją wizję takiego grodu ;)))
|
|
yyy .... :|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |