Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naziola nie uciszyli. |
Autor: jasiek_00 (---.elomza.pl) Data: 28-12-12 22:01 Jak już coś zrzynasz z demotów to możesz, w celu upewnienia się, policzyć 9 miesięcy od 1 stycznia :) Podpowiem, wychodzi 1 październik, nie wrzesień :P //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Policz jasiek_00, policz dokładnie bo w tej gimbazie coś słabo cie ucza :) follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naziola nie uciszyli. |
oj, chodziłem chyba do innej szkoły jak Autor: ktoś-coś , wydaje mi się , że Autor: jasiek_00 ma trochę racji . No, ale nie rozstrzygniemy tego bez autorytatywnej wypowiedzi naszego forumowego guru - Autor: maruda . Ciekawe co On by na to powiedział ? Przyszedł dziś do mnie Diabeł i powiedział: Popraw sie -bo jesteś gorszy ode mnie.
|
|
House party. Ale nie u siebie.
|
|
Panowie nie ma co się sprzeczać , pożyjemy - zobaczymy. Na razie chodzi już ok 6 godzin i wsio oK ! Tak czy siak po Nowym Roku oddam go do serwisu na przegląd.
|
|
|
Październik 2012:) No tak :) Faktycznie sporadyczne wypadki , raz w miesiącu :) http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wroclaw/1,123437,12760281,Zobacz__jak_kibole_Zaglebia_Lubin_zdemolowali_stadion.html Na te naprawy ida nasze podatki niestety .:( Czyli krótko mówiąc na zaspakajnie zabaw i rozrywek stadionowego bydła :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |