Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POdobnie jak bolszewicy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POdobnie jak bolszewicy |
Treść jest ukryta
|
|
A jak myślisz? :> idź do dermatologa... Polecam koło strzelnicy hmm... ten nowy blok przy konstytucji. Tam jest dobry dermatolog z pełnym wyposażeniem.
|
|
Nie nazywa się PICOTEKA tylko PIKOTERIA (od nazwiska właścicielki).Miejsce wyjątkowe:stare meble,stare zdjęcia na ścianach ,lampy,angielska porcelana,ręcznie robione serwety,półki z książkami, nienachalna muzyka.Ceny umiarkowane (mały czajniczek herbaty + deser =12 zł).I z tego,co wiem, rzeczywiście jeszcze nie ruszyli pełną parą(po Nowym Roku zmieni się karta i będzie większy wybór deserów i nie tylko.) www.pikoteria.pl rudy błazen z druhem
|
|
Edvard18 to są zastrzyki więc raczej mieć nie będziesz ale dzięki :) Siostra mówiła że jeszcze 31 grudnia jest dzień pracujący więc może coś ci pomogą na te zapalenie ucha :) Brzeczyszczykiewicz jak bym miała możliwość to bym załatwiła wcześniej, swoją drogą dopiero wczoraj się dowiedziałam że to może mi pomóc :) Zgaga to że wyjechałam nie było moją decyzją bo wyjechałam jako nastolatka, a to że regularnie przyjeżdżam i wolę polskich lekarzy to już kwestia prywatna, stać mnie przez to że ciężko pracuję a nie "dorabiam jak to napisałeś/aś". Podatki trzeba płacić wszędzie :)
|
|
Swoją drogą 31 grudnia wszystko powinno być otwarte i już 2go stycznia wraca podobno wszystko do normy :) To tak dla ciekawych i potrzebujących :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |