sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budżet Państwa przesłany do Sejmu to fikcja. Jak napisał @NIKgovPL budżet utracił swoją rangę. Bo @PremierRP stworzył sobie równoległy budżet, raj wydatkowy, poza kontrolą parlamentu i społeczeństwa.

A gdzie to jest?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budżet Państwa przesłany do Sejmu to fikcja. Jak napisał @NIKgovPL budżet utracił swoją rangę. Bo @PremierRP stworzył sobie równoległy budżet, raj wydatkowy, poza kontrolą parlamentu i społeczeństwa.

slabiutkie

Re: Budżet Państwa przesłany do Sejmu to fikcja. Jak napisał @NIKgovPL budżet utracił swoją rangę. Bo @PremierRP stworzył sobie równoległy budżet, raj wydatkowy, poza kontrolą parlamentu i społeczeństwa.

Jak widać szatan wszystkiego co z kościołem ma jaki kolwiek związek natychmiast się uczepi.

Faktycznie Tobie zakuta pało by się to przydało!

Kolego może się orientujesz gdzie w lomzy mogę oddać w dobre ręce żeby przejrzeli wszystko i przy okazji nie zdarli jak to nie którzy potrafią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org