sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zarobki milusińskich

Od jakiegos czasu czytam o tym jak to ŁSM walczy ze zlodziejami wody.., ale nic do tej pory sie nie zmienilo. Nadal za braki wody placa lokatorzy. Wspolczynniki to nic innego jak braki miedzy licznikiem glownym a licznikami w mieszkaniach. Pytam wiec dlaczego ja mam placic za zlodzieja? Skoro pracownicy ŁSM sa malo skuteczni w tej walce niech koszty ponosi ŁSM, a nie lokator. Skoro utrzymujemy pracownikow w ŁSM to po to, aby dbali o nasze interesy, po to zeby nie bylo zadnych kradziezy itp...
Z calym szacunkiem dla wszystkich pracownikow i zarzadu , ale moze nalezy zmienic system kontroli..., a moze bardziej zmotywowac pracownikow do skutecznej pracy. Jestem zbulwersowana tym, ze musze placic za jakies niedobory wody bo ŁSM nie radzi sobie z problemem

Uwaga!!! nabity :)))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zarobki milusińskich

Łomża, to chyba jedyne miasto w Polsce, gdzie pod blokami mieszkalnymi uprawia się kartofle i warzywa. Ohyda...

Brawo Ptysiu 91!

Miło że zrozumiałeś że zamieszczane tu twoje brzydkie słowa do kaczaka nie pasują do tego tematu.
Dzięki nie tylko tobie ale i temu kto pomógł ci to posprzątąć, na przyszłość prośba abyś troszkę pomyślał co i gdzie zamieszczasz.
Pozdrawiam.

Popoieram ten pomysł :) takie cos jest potrzebne w Łomży

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

666: taak, on dalej "uczy". smiechu warte te jego nauczanie.. ale chyba lepsze to nic Chodnicki & Chodnicka

pijana, podaj choć wzrost...

szczerze zerowe , tak jak większość

ptysiu ma największe powodzenie

LOL ;-))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org