Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarobki milusińskich |
Od jakiegos czasu czytam o tym jak to ŁSM walczy ze zlodziejami wody.., ale nic do tej pory sie nie zmienilo. Nadal za braki wody placa lokatorzy. Wspolczynniki to nic innego jak braki miedzy licznikiem glownym a licznikami w mieszkaniach. Pytam wiec dlaczego ja mam placic za zlodzieja? Skoro pracownicy ŁSM sa malo skuteczni w tej walce niech koszty ponosi ŁSM, a nie lokator. Skoro utrzymujemy pracownikow w ŁSM to po to, aby dbali o nasze interesy, po to zeby nie bylo zadnych kradziezy itp... Z calym szacunkiem dla wszystkich pracownikow i zarzadu , ale moze nalezy zmienic system kontroli..., a moze bardziej zmotywowac pracownikow do skutecznej pracy. Jestem zbulwersowana tym, ze musze placic za jakies niedobory wody bo ŁSM nie radzi sobie z problemem Uwaga!!! nabity :)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarobki milusińskich |
Łomża, to chyba jedyne miasto w Polsce, gdzie pod blokami mieszkalnymi uprawia się kartofle i warzywa. Ohyda...
|
|
Brawo Ptysiu 91! Miło że zrozumiałeś że zamieszczane tu twoje brzydkie słowa do kaczaka nie pasują do tego tematu. Dzięki nie tylko tobie ale i temu kto pomógł ci to posprzątąć, na przyszłość prośba abyś troszkę pomyślał co i gdzie zamieszczasz. Pozdrawiam.
|
|
Popoieram ten pomysł :) takie cos jest potrzebne w Łomży "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
666: taak, on dalej "uczy". smiechu warte te jego nauczanie.. ale chyba lepsze to nic Chodnicki & Chodnicka
|
|
pijana, podaj choć wzrost...
|
|
szczerze zerowe , tak jak większość ptysiu ma największe powodzenie LOL ;-))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |