poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O tym dziś milczą polskojęzyczne media

1:0 dla nas będzie

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O tym dziś milczą polskojęzyczne media

makmarc włąśnie że dobrze :) ale godzinke krócej spimy :(

sld

No takie przedstawienie nawet nawet :)

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Mi się podoba pomysł z biciem rekordu Guinessa w Ppiciu piwa na czas :]. Może warto zorganizować coś w rodzaju oktober fest.

I'll be there

Każdy okres naszej egzystencji naznaczony jest smutkami i radościam, upadkami i wzlotami i przeróżnymi lękami. Małe dziecko ma też swoje strachy. Boi się ciemności, obcej osoby,rozstania z mamą. W miarę jak rośniemy i dojrzewamy nasze lęki się zmieniają. I strach przybiera inną postać. Boimy się upokorzenia, ośmieszenia, odrzucenia. Ta ciągła walka o to, by jakoś zaistnieć w tym pokręconym świecie, powoduje,że czujemy się sfrustrowani, zagubieni i samotni. Sięgamy pamięcią wstecz i wydaje nam się,że było lepiej, piękniej,łatwiej. Ale to nieprawda. Pięknie może być zawsze. Dziś, jutro, pojutrze...Trzeba tylko znależć sens w tym co się robi. Każdego dnia pośród różnorakich momentów ,odszukać ten jeden,jedyny,ulotny, ale piękny,bo mój, bo niepowtarzalny. Potem okaże się,że jest ich więcej,ale były przez nas niezauważone,zlekceważone.
Życie jest piękne i będę to powtarzać z uporem maniaka. I chociaż czasem powalani jesteśmy na kolana, kopani przez los i przytłaczani ciężarem trosk, to warto się podnieść, otrząsnąć, uśmiechnąć i brnąć dalej...mimo wszystko,bo... ŻYCIE JEST PIĘKNE!!!

Pozdrawiam wszystkich żyjących:))))

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

reszta może se w NFS pograć i F&F oglądać

swietny pomysł... chętnie dołacze ..

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

nie inaczej tylko ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!

dobry pomysł...byleby wypalił.

no i będzie spanie krótsze o godzinkę.

Lato,przyjedzie lato....

:/ Eustachy kto Ty ?

Co kaczaku moze odpiszesz konkretny zjazd

nie ale tylko siepytam jak co to mi zostaw wiadomośc na gg 7889552

Zuza

Dzisiaj postaram się wrzucić link do podobnego projektu, który już funkcjonuje. Dzięki za poparcie i zainteresowanie. Nadal proszę o kontakt osobę obeznaną w grafice.

ptysiu91: napewno skorzystamy z Twojej pomocy ;-)

Eustachy, on chce wiedziec kim jestes bo chyba nie zabardzo lubi kaczakańca ;p albo zna go dobrze ;]

Myslę, że mimo wyniku chłopaki spisali się świetnie.Obudzili się już z zimowego snu i teraz może byc tylko lepiej.

P.S Sędzia kalosz i kilku zawodników Legii z I składu.

ŁKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaki wynik meczu??? bo niemoglem byc na meczu.

ŁKS Łomża - Legia II 1-2

Moim zdaniem słabo sie spisali. Marczak Łukaczyński Kowalski Truszkowski poniżej swojego poziomu, chyba tylko Ulman był jasnym punktem drużyny mimo że wpuścił gole ale to nie jego wina

czy ludzie w naszym miescie niemoga zyc normalnie ??
najwyrazniej nie. napewno normalemu zyciu niesprzyja pogoda i pora roku (przedwiosnie i wiosenne roztopy) z trawnikow znika snieg, ale sa one podmokle i blotniste, kolejnym problemem dla wielu okazuja sie psie kupy. a naprawde niepowinny byc
i dla wiekszosci nie sa bo : urzad miasta nienakazal wlascicielom psow po nich sprzatac niemoga tego nakazac spoldzielnie i byloby niegodziwoscia gdyby to sie zmienilo.
w miescie stolecznym w-w. jest przepis mowiacy o sprzataniu ale u nas nie i dobrze bo stolice stac na gest i obnizyla podatek za psa do symbolicznej zlotowki u nas podatek rok rocznie wzrasta i jest to suma niebagatelna, te piniazki ida na szkoly szpital i drogi, zamiast wiec szanowac wlascicie psow obraza sie ich kategorycznie.
jak idzie sie chodnikiem to nikomu nie przeszkadza ze na trawniku zalegaja smieci, niedopalki papierosowe, paczki po papierosach, butelki po alkocholu papierki po slodyczach no i gory torebek plastikowych po wszystkim
nikt niezwraca uwage ze te smieci beda sie rozkladac wiekami nikt niemysli o tym by je wyzucic do kosza bo i poco ale kupy psie przeszkadzaja prawda ?
tak tak najlepij wybic zwierzeta , zjesc je i panowac nad swiatem :/ tak nierostropnie ze az zal patrzyc
dno i wodorosty

Zuza

Prawde mowiac to kto co robi we wlasnym mieszkaniu mnie nie interesuje, a tym bardziej kto z kim spi i czy dostaje za to pieniadze czy nie.
Chcesz sie kobieto sprzedawac? Ok, ale rob to nie afiszujac sie, tak by twoi sasiedzi nie mieli zadnych ALE, i proponowalbym sprawdzic czy mezczyzna jest zonaty, jesli tak to lepiej z nim porozmawiaj a nie niszcz jego rodziny.

ulus: masz racje, nie ma szans na to, ze znowu kiedkolwiek przekrocze prog twojego mieszkanka :D

Abcd: wycieczki osobiste? hehe sie roznosza stare dzieje.
Nie wiem co jest w gazetkach MW, nie czytalem.

a jeszcze jedno, placac podatki od swej dzialalnosci zbyt wielkich zyskow nie osiagnie taka pani. watpie, zeby bylo wiele pan lekkich obyczajow chcacych zalegalizowac prostytucje. Tak w ogole to jest nierealne, wiec pozostaje zwolennikom i przeciwnikom debata na forum, ktora i tak nic nie da

Zuza

hehe :) no potrzebny mi bedzie w miare trzezwy facet :)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

bierz Ptysia !! idź na całość !!:P idź na całość !!

SaneOne 22 kwiatnia :)

Peter a godzinke to nie bardzo :(

Zbych

chłopcy, to tylko wesele :)

ten cały Tkac tez dobry - taka białoruska ``budzi-suka``.wole juz z koczissem sie klocic i czasami godzic

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Sajan, skoro nie znasz zadnych wróżek to w takim razie chyba czas najwyzszy poznać jakąś. Poszukaj :)
Ja nią raczej nie zostane :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org