Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
choinski, oddajcie przedszkola! |
Dawny "Medyk"?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: choinski, oddajcie przedszkola! |
pijana powietrzem co sie na gg nieodzywasz ?
|
|
To się porobiło, ptysiu chce iść na wesele...
|
|
Jak to jest medyk to ja mieszkam na Rybakach ;) Jest to oczywiście fragment Szkoły Medycznej widziany od strony parku.
|
|
aaaaaaa... :D Errata: Jest to oczywiście gragment Szkoły Drzewnej widziany od strony parku. Moja zagadka, myślę, że nie sprawi wam większego problemu: ![]() apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
pijana ja patrze ze sie cieszysz ogromnym zainteresowaniem :) jeszcze troche a okarze sie ze zaitersowanie zawdzieczas sobie a nie propozycji jaka skladasz :D :P Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
wredna i pyskata Zapomniałem uzupełnić, że te 2 gr/1 strona przy nakładzie powyżej 1.000.000. Poza tym to zwykłe czarno-białe kopie też tanio. Przy mniejszych ilościach 50 gr/strona. Ale musisz się pośpieszyć bo trzeba TROCHĘ w kolejce odstać !!
|
|
to jak jest nas wielu-zwolennikow kojei moze bysmy cos zrobili?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |