Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Schamienie Rozsiane, czyli Wojna Adasia |
żywa choinka w doniczce, dzwoń 506296895
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Schamienie Rozsiane, czyli Wojna Adasia |
Polegli podczas drugiej wojny światowej byli z tych okolic później ekshumowani. Rosjanie zostali pochowani w Ostrołęce. Niemcy - nie wiem, prawdopodobnie też. Znane mi cmentarze to I wojna i zbiorowe groby Żydów. Tu masz bazę cmentarzy wojennych w Polsce: http://groby.radaopwim.gov.pl/
|
|
No proszę i tyle nauki na darmo. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
a mi się podoba, że kierowcy na drodze z pierszeństwem puszczają często innych z podporządkowanej ***** ***
|
|
Kryzysu w Łomży nie ma, bo tu nigdy nie było dobrze tak jak w całej Polsce! Jakbyś zarabiał 1100zl na miesiąc to byś inaczej gadał! I żonę i dziecko na utrzymaniu. A kaczor donald mówi o kryzysie jak w tym kraju nigdy nie było zielonej wyspy i przez tych wszystkich urzędasów nigdy jej u nas nie będzie! Żeby się poprawiło to trzeba by cały rząd wymienić na nowy, ale to niemożliwe.
|
|
Jak wszyscy znają Łomżę to najlepiej po likwidować znaki i światła.A zainwestować w służby typu policja,pogotowie straż,oraz utworzyć nowy cmentarz i zakłady pogrzebowe no i oczywiście nowy szpital bo gdzieś powinny trafiać ofiary pamięci tzw.hahah „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Edvard18 swą spermę możesz lądować w marudy tyłek pederasto:))))))
|
|
Edvard18 swego kutasa to możesz wsadzić w odbyt marudzie skurwiły suknin synu stary siwiejący pederasto:)))
|
|
np. w sklepach medycznych
|
|
Treść jest ukryta
|
|
https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0Ampx82Q1aPMEdFE5VExlY3RwZ1RTUUlSMU5GbW13UWc&output=html najlepsze telewizory 2012 roku. fakt że modele na rynek amerykanski ale łatwo powinieneś znaleźć odpowiedniki na rynek europejski
|
|
zgadzam się. ich główne obowiązki to wypisywanie mandatów za psie kupy rudy błazen z druhem
|
|
Spróbuj w HelpGSM na Legionów... Gościu powinien Ci pomóc, bo wiem że zajmuje się "jabłuszkami" :) ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |