Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łajba ORP PIS idzie na dno |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łajba ORP PIS idzie na dno |
ja bez słownika pisze ale niektórym polecam :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
posty powyzej bezsęsu !!!! To i raport było trzeba zdawać ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bigi2004: tez masz jakies nieswieze info. flaga SKINHEADS? chyba ekipy Ci sie pomylily. wszyscy juz wylali smutki? to teraz mobilizowac znajomych na sobotni mecz apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hehehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
tak ptysiu 15 po rybakach wczoraj nim jechalam wlasnie po rybakach wiec wiem z racji przebudowy w piatnicy 15 jezdzi starym mostem do piatnict robi rundke i wraca do lomzy przez rybaki i nowym mostem znow w piatnicy :)traci na calej operacji ok 15-20 minut :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |