Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdyby kózka nie skakała... |
w pepco widzialem taka kule,w kolorze jasnej zieleni.. ale to jest sam klosz oczywiscie jesli masz juz kabel . ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdyby kózka nie skakała... |
Smartfon dobry ale za drogi dla mnie. Mam Nokię 500 i mi wystarcza. Czytałam że w przyszłym roku będzie duża przecena SIII więc może warto poczekać na obniżkę cen? ____________ Kupuję baterie łazienkowe w sklepie on-line z asortymentem łazienkowym.
|
|
Mam Samsunga SIII od sierpnia. Powiem tak , jest idealny dla kobiety, bo jest duży nie ma co ukrywać , do kieszeni się nie nadaje chyba ,że w bojówkach chodzisz :p a pomimo wielkości jest fantastyczny wiesz ze placisz za jakość, ma wszystko!! Jak najbardziej polecam jeśli szukasz przejrzystości stron internetowych, idealnego aparatu, pięknych kolorów super dźwięków i przede wszystkim szybkości obsługiwania tego wszytskiego na raz! Z czasem przyzwyczaisz sie do wielkośći, tylko na początku wydaje się duży. :)
|
|
ja zagłosowałem 10 tyś otrzyma miasto na dom dziecka,które miasto wygra :) więc warto głosować by pieniądze do nas trafiły: https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |