Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
żyda paplaka to forum nie męczy... |
Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 11-12-12 14:43 Trzeba mieć cipkę zamiast głowy, taa... Coś w tym jest to przez Cipkę człowiek wchodzi w życie głową na świt... ... od czegoś trzeba zacząć ... ... zanim się wyciągnie nogi - zanim będzie za późno na to co Kapłani "wynoszą" zazwyczaj "nogami do przodu" na przykościelny cmentarz głosząc życie wieczne (?) cz tam coś w tym stylu... - na wieki wieków Amen. STRANSKY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: żyda paplaka to forum nie męczy... |
Parę lat temu czyli stopieć starcia spory. To sprzedajesz czy nie? Jak sprzedajesz to na moich warónkach . A i jeszcze z dowodem przyjdź zebym wiedział od kogo kupiłem wrazie czego. A jak niechcesz sprzedać to szukaj dalej frajera który kupi od ciebie niewiadomo co i od kogo . TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie chodzi o nic poza kasą,jak będzie właściwa suma i klient konkretny to dostanie wszystko co będzie chciał,ale to i tak nikt z forum z tego co widze.... Koniec tematu.
|
|
P.S.2 żebym znalazł na ulicy to bym sprzedam za 50zł/gr pierwszemu ludkowi z ulicy albo z lombardu,a że dałem dużo to za "grosze" nie sprzedam.tyle w temacie.
|
|
Więc moje warunki znasz. Spełnisz je i dostaniesz kase . Nikt ci więcej nie da, sam dobrze wiesz jakie propzycje dostałeś :):):) A ja muszę mieć pewnośc co kupuje i w jakim stanie . Bo kto wie czy to się na złomowe nie nadaje bardziej. . ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |