Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wierzący antyklerykał |
i ja polecam Waldka Chilińskiego z Woziwodzkiej. mnie robił łóżko ;-) polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wierzący antyklerykał |
zgubiłam psa! czeka na niego dziecko!
|
|
nikomu nie zaginął piękny, brązowy piesek, chyba jeszcze szczeniak? wysokość mniej więcej do kolana. błąka się na akademickiej.. ![]()
|
|
Kobiety do kopalń i kamieniołomów!!! :) Dacie radę , jesteście prawie równe nam :):):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ksiecia janusza dokladnie tam
|
|
heh jestem jestem :) podrzuci ktos ?
|
|
Tylko nie dr Maksymowicz!W każdym przypadku rozpoznaje refluks1Nawet zwykłe ulewanie!Popieram powyższe wypowiedzi!Odstawić od piersi,mleko bebilon pepti,silne leki przeciwrefluksowe których teraz już się nie stosuje!schemat powtarza sir u każdego dziecka które widzi Pan doktor!Moje rzeczywiście miało refluks nocny,ale Z dr Maksymowicza porady nie skorzystałam,karmiłam ponad rok piersią-sama przeszłam na dietę,by pomóc dziecku a nie faszerować go lekami!Mały nie ma ślady refluksu-lubił często ssać w nocy pierś i może i miał refluks!Teraz ma 1,5roku i jest szcześliwym dzieckiem jedzącym wszystko i po refluksie ani śladu!Tylko nie dr Maksymowicz-jeżeli chcesz trafnej diagnozy-poszukaj alergologa!Ten dr chyba nie ma specjalizacji z tej dziedziny???!!!
|
|
Bar Magia na Lipowej Piekielnie dobre żarcia na Legionów (na przeciwko piwiarni) Kebab przy dworcu na Legionów (pierwszy od wyjazdu z dworca)
|
|
Ja również zamawiałam meble u p. Waldka Chilińskiego. Bardzo solidny stolarz. Doradzi, podpowie.... Jeśli robić meble na wymiar, to tylko u niego.
|
|
Również polecam Pana Waldka Chilińskiego z Woziwodzkiej. Robił mi już kilka rzeczy, zawsze dobrze doradzi, meble są solidnie i porządnie zrobione, a o to głównie chodzi. Poza tym świetny i przyjazny kontakt, a nie jak z częścią wykonawców, którzy robią problemy na każdym kroku. Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |