Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De.wotka przegrała miliona... |
Jedną paczkę żywności mam obiecaną z harcerstwa. W domu postanowiliśmy zorganizować skromniejsze święta i w miare możliwości im pomóc i zawieźć żywność i pieluchy dla dziecka, bo tego najbardziej potrzebują. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De.wotka przegrała miliona... |
Czy ktoś wie co się stało z pieskiem? :) raz go widziałam, ale potem nie mogłam znaleźć
|
|
Jest blisko 15 km od Łomży. Najlepiej byłoby go przywieźć do Łomży i zadzwonić do urzędu miasta. Jeśli jest ktoś chętny pomóc to pisać na adres i zostawić nr tel. kot.przyjaciel@gmail.com TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Jakie macie ceny? Trochę się wylatałem tymi busami po Europie, i nawet sam myślałem o tym biznesie jednak teraz trzeba dać faktycznie dobre promocje a odbić sobie na czymś innym. Mimo wszystko dobrze, że powstała jakaś lokalna firma.
|
|
Witajcie, zastanawiam sie na ile jest to cos co moze ogarnac normalny czlowiek - mowie tu o prowadzeniu, byciu kierownikiem takiego porjektu. Czy sa tu osoby majace doswiadczenie na takim stanowisku? Prosze o merytoryczne komentarze lub kontakt na priv Pozdrawiam!
|
|
TO IDZ TAM DO PRACY I ZAPYTAJ ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Mam pytanie moze wiecie gdzie jest dobry szewc . Dziekuje ***** ***
|