czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w PiSlandii powinna być wyłącznie jedna, jedyna telewizja?

JAK TEN PIES DZISIAJ DA RADE??? JAKA TO MIEJSCOWOSC??? BOZE ZE TEZ LUDZIE ZE WSI SA TACY BEZDUSZNI. DLATEGO WLASNIE ZE SCHRONISKA NIE CHCA DAWAC ZE WSI LUDZIOM PSOW.
JEDNAK WISNIAKI ROZNIA SIE OD MIEJSCOWYCH. MOZE NIE KAZDY ALE WIEKSZOSC. TYCH RODOWITYCH GOSPODARZY. ONI TRAKTUJA ZWIERZE JAK JEDZENIE.
SORY ALE TAKA JEST PRAWDA.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w PiSlandii powinna być wyłącznie jedna, jedyna telewizja?

A CIEKAWE CZY PIES DA SIE ZABRAC DO SAMOCHODU??? JA MYSLE ZE W ZIME KOC NIC NIE DA JAK PIES NA DWORZU.

Najpierw zagłosowałem a później włączyłem nute i to był błąd.

Ceny sa rozne, w zaleznosci od tego skad i dokad klient jedzie . Ale wahają się między 250-310 zl. Pozdrawiam

Aktualnie trwajace promocje-- raz w miesiacu losowanie- jeden klient nastepny kurs jedzie za darmo!!
50% znizki na 5 przejazd!

Panda,
ten pies błąka się od około 1,5 tygodnia.
Skoro przeżył do tej pory to może znalazł jakiś osłonięty kąt do spania.
Zostaw mi na poczcie telefon do siebie.
Zadzwonię i jutro jak coś zabierzemy tego psa do Łomży.
Da się mu jeść i pomyśli.
I następnego dnia trzeba by zgłosić do urzędu.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

pitu pitu, napisałeś dużo, ale nie znalazłem w tym nic mądrego, więc witam szanowne grono półgłówków o których wyżej wspominasz. I ku Twojej radości też napisałem bzdurny post. Jak szukasz więcej rozrywki to wpisz na google "straż miejska" i policz fora, posty tych niezadowolonych debili. Na czytanie zabraknie Ci czasu, chyba że jesteś już na wcześniejszej emeryturce to zachęcam do lekturki. Niestety, ja nie mam babci, więc dziękuję MOPS za to, że z Twoich podatków dało mi możliwość korzystania z wolności słowa i szybkiego łącza. à propos: to jakie podatki płacą mundurowi??? Wystarczy na moja edukację? Chciałbym też zostać strażnikiem, doradź jakie to trzeba mieć pojęcie, żeby być taką ważną figurą w społeczeństwie jak Ty. Będę dzielny i groźny, żadna kupka mnie nie przestraszy.

Witam. Czy jest mozliwosci przegrywania kaset VHS na CD lub pendrive, jesli to gdzie ? PILNE

Dziękuje, każdy głos jest dla mnie na wagę złota :) Także, musze ich mieć jak najwięcej. A konkurs niedługo się kończy.

Odpisałam.

mario

Cleric----> Zdecydowanie wyolbrzymiasz wszystko---> weźmy na to tą kaczkę o której piałeś. Jeżeli kaczka została stworzona kulawa to nie ma wolnej woli czy może być kulawa czy nie. Tak samo jak i my. Jeżeli ktoś by został stworzony zły to też nie ma wolnej woli. Ale my sami możemy zdecydować którą drogą wolimy iść dobrą czy złą, a za popełnienie jakiegoś małego grzechu nie będziemy od razu skazani na wieczne potępienie, ostatecznie na czyściec. Bóg jest nieskończenie dobry.
A spójrz na to z tej strony........Otóż jeżeli stworzyła nas jakaś siła wyższa to raczej nie po to, abyś my sobie chodzili jak śmieci nikomu nie potrzebni. Może to jest test? W którym mamy wykazać się gotowością pójścia do raju? My już nie mamy tak prosto....Bo Bóg raz już dał wszystko swoim dzieciom, a one go zdradziły, się zbuntowały bo było im ciągle mało....Zostali skazani na wieki.... Więc może Pan nasz nie chciał po raz kolejny doświadczyć bólu, wygnania własnych dzieci z domu (tych niepokornych, chciwych, złych, splugawionych złem) i dla kolejnych przygotował test jakim jest życie ludzkie w którym mają trochę piekła / trochę nieba.... Teraz zostaje nam samemu wybrać w którą strone chcemy iść. A życie ludzkie wbrew pozorom i tak nie jest długie w porównaniu do wieczności...

A i nie myl pojęcia sługa boży a człowiek który się określa sługą bożym. Bo tak jak mówiłeś ktoś kto zabija niewinnych ludzi niby w imię Boga nie może być jego sługą...
Tak samo było z inkwizycją, wyprawami krzyżowymi itp.

Według mnie, większość katolickich księży ma jeszcze mniej wspólnego z Bogiem od zwykłego przeciętnego człowieka. Jezus wyraźnie powiedział, że Bóg nie potrzebuje pieniędzy, ofiar ani niczego innego za rozmowę z nim i prośbę o pomoc (weźmy na to chociażby reakcję Jezusa na bazarki które były pod kościołem gdzie trzeba było kupić ofiarę przed wejściem). A teraz spójrzmy na naszych księży którzy:
za modlitwę za zmarłego pobierają kasiorke.
za pogrzeb biorą pieniądze ( No jak się można dorabiać na czyimś nieszczęściu )
I jeszcze zbierają tu na budowę kościoła tu dla kogoś tam, podczas gdy sami zarabiają grube pieniądze i założę się, że praktycznie nic się nie dorzucają. ( ksiądz zarabia jak każdy inny tylko więcej niż taki przeciętniak, nie tylko z tacy,)
Już nie wspominając o tylu mszach w ciągu dnia, i zobaczcie że w każdej muszą zrobić tą rundkę z tacą....
I to ma być sługa Boży który na każdej okazji próbuję się dorobić!?
Który zarabia na czyimś nieszczęściu, bóg nie chce pieniędzy za kontakt z nim, ale ksiądz już chceee, a nawet jak się zdarzy że się nie upomni to jak nie dasz to się przynajmniej krzywo spojrzy.
Bóg istnieje, ale niektórzy próbują go wykorzystać do celów własnych ;(
Katolicyzm to chyba najszkodliwsza odmiana chrześcijaństwa. Ludzię nazywają się chrześcijanami a zachowanie wskazuje na coś zupełnie innego.. Bo nie wystarczy iść do kościoła i wrzucić na tacę....
A różnice religijne nas tylko dzielą zamiast łączyć.
Dlatego sądzę, że każdy powinien znaleźć swoją własną religię, zamiast podklejać się do tej co jest najbliżej....
Ps. ja np. katolickiego kościoła uznaje tylko spowiedź ale to już inny temat ;)
Pozdrawiam!.

rudy błazen z druhem

a paragony wystawiają i gwarancję dają? czy na gębę? Bo uczciwy to chyba gwarancję da i wyceni rzetelnie bez niespodzianek przy odbiorze. I zadzwoni i powie co jest i co trzeba naprawić zanim się za to weźmie i zanim to on zdecyduje że "naprawi" pół samochodu za 3 razy tyle co było ustalone..... jaki to więc jest ten uczciwy wg was mechanik?

zobacz watek-czy komus zginal czarny pies... bo ktos znalazl pod basenem w skorzanej obrozy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org