Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i jest, kolejna odmiana dotarła do Europy... |
Autor: NocnyFarmer (---.elomza.pl) Moze byc surowy stan ? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i jest, kolejna odmiana dotarła do Europy... |
tel.503 982 022
|
|
Mam małą prośbę. Szukam czerwonej astry F kombi, która została kupiona w Ełku. Jest na numerach Nel w744. Podobna poszła gdzieś w okolice Łomży. Jeśli ktoś widział proszę o kontakt na numer 509788227. dzięki
|
|
W jakim miejscu w Lomzy? Dzięki za odpowiedzi;D
|
|
Czy ktoś był na Sylwestrze w tamtym roku w Czerwonym Borze?Jeśli tak to proszę o opinię,a może macie namiary,żeby tam zadzwonić i zapytać,bo nie mogę znaleść na necie.Z góry dziękuję za wszystkie MĄDRE ODPOWIEDŹI.
|
|
MiYu, dzięki wielkie. Jutro do nich zadzwonię zapytać czy mają pudle miniaturki.
|
|
Ma ktoś do oddania rasowe pieski za darmo ? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
I zero alkoholu! Polski Sylwester bez alkoholu, szał macicy! Mówił mi, że nikt z obecnych nie był zadowolony, panowała jakaś smutna atmosfera.
|
|
1500 za sztuke i twoj
|
|
Dariusz66 jaki jest koszt tej usługi?? Kasia..
|
|
HUSKY lub ALSKAN MALAMUTE to nie psy do bloku, a nawet na podwórko. Zero posłuszeństwa, płot ze sztachet swobodnie przegryzie, na uwięzi piszczy i wyje jakby go ze skóry odzierał. Rasy psów, które wymagają dużo, a nawet bardzo dużo cierpliwości, nerwów i poświęconej uwagi. W żaden sposób nie są psami obronnymi ani nawet alarmowymi. Nie tolerują innych zwierząt takich jak: psy, koty, kury itp. . Nie nawiązują większej więzi z właścicielem, słuchają się tylko gdy chcą żreć. Nie dają się nawet pogłaskać. Ładne pieski, praktycznie do niczego. Ogólnie nie polecam.
|
|
A jakie wy macie kompetencje do tego aby polecać ''dobrego'' a zarazem ''uczciwego'' mechanika?
|
|
Za darmo to potem wylądują na ulicy, bo np. prezent się nie spodobał. Jak się zapłaci, to się dba. O rasowce trzeba dbać. Karma, wet. to wszystko kosztuje. Zresztą o każdego psa trzeba dbać. Zalecam wizytę w schronisku, jeżeli poważnie myslisz o psie.
|
|
A jakie trzeba mieć kompetencje?? albo ktoś jest z mechanika zadowolny i może go z czystym sumieniem polecić albo nie . proste jak konstrukcja cepa:)
|
|
szukam dobrego tatuażysty potrafiącego przerysować ze zdjęcia lub ze szkicu czyjąś twarz. proszę o kontakt bezpośrednio na forum lub na maila... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
http://www.igbbielik.pl/PageShow?id=141 W tamtym roku było fajnie. Mam nadzieję że w tym również bo się wybieramy. Kasia..
|
|
Niektórzy i oddaja :-)
|
|
Znajomi mają pieski rasowe za darmo ... TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ale głupie ... nic mądrego nie ma .............
|
|
I4lagi - o co się obrażasz, jak Ci ludzie prawdę napisali? Ważne, żeby dziecko zdrowe było, a nie to jakiej będzie płci. A jak będzie synek to co? Nie pokochasz? Jak masz problem z kupowaniem rzeczy to kupuj w kolorze neutralnym. Może będziesz chciała mieć jeszcze jedno dziecko i jeśli będzie ono innej płci niż pierwsze to wózek czy fotelik w kolorze neutralnym będzie bardziej praktyczny. A jeśli będziesz chciała sprzedać wózek to też łatwiej sprzedasz np. zielony (dla chłopca i dziewczynki) niż np. różowy (tylko dla dziewczynki). Najlepiej poczekaj gdzieś do 30 tc wtedy już chyba lepiej widać płeć na usg i mniejsze jest ryzyko pomyłki.
|
|
Każda z tych ras to zupełnie inny temperament, od razu widać, że nie masz pojęcia i chcesz psa tylko dla jego wyglądu. Niedługo moda się zmieni, będzie wstyd pokazać się z niemodnym psem, w dodatku starym. Kup sobie lepiej pluszaka, nikt nie ucierpi jak się znudzi.
|
|
|
Niewiem. Dzisiaj w sklepach jest organizowana akcja "zbiórka żywności" czy coś takiego. Wrzóciłem pare produktów, wydałem jakieś 15zł. Ja nie zbiednieje a może komuś pomoge i mam nadzieje że te produkty trafia do odpowiedniej rodziny.
|
|
Z tego co widać na filmiku powyżej to ty też jesteś jednym z tych nierobów i siedzisz na utrzymaniu mamusi :):) Więc z twoich pieniędzy akurat, nic nie idzie na pomoc :) Kasia..
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=T-i6J03j6Bo&playnext=1&list=PL77293C9C2C6B618A&feature=results_main
|
|
A ja wcześniej miałem więcej (jakieś 48), a teraz mam 40
|
|
utor: Orany_Julek (---.lomza.vectranet.pl) Data: 08-12-12 20:14 Uczciwy w komisie? Czy ja może się już za bardzo napiłem? Z tego co wiem to wynajmuje tam lokal, komis jest własnością kogoś innego. Naprawiam tam od kilku lat i jestem zadowolony, tak z napraw, jak i obsługi, oraz znajomości fachu.
|
|
Idź chłopie do hotelu.
|
|
Mówią, że jeśli np. przed świętami ktoś żebra pod lidlem to nie warto nic dać, bo przeznaczy na wódę czy fajki. Być może, ale wolę wrzucić te kilka złotych i być może faktycznie pomóc, może jednak ta osoba kupi coś do jedzenia a jeśli przeznaczy na alko cóż, ja nie zbiednieje. Może to i naiwne bo jeśli ma się miękkie serce trzeba mieć twardą dupę ale zawsze staram się pomóc innym ludziom. Peace!
|
|
Łomżyńskie schronisko nie przyjmuje psów spoza Łomży.Musisz psa zgłosić do gminy.Ale wtedy jego los nie koniecznie się poprawi.Najlepiej dokarmiaj psa,zrób mu choć prowizoryczne schronienie,aby nie wiało,nie padało i włóż siana/słomy.
|
|
Niko12 chyba w schronisku nie pojawiła się.Dziś widziałam pieska,to nie jest Niko.Wygląda rzeczywiście jak miniaturka dobermana.Jest chudy o pięknym umaszczeniu,śliczny,głęboki odcień brązu.
|
|
Ja dzis znalazlem owczarka we wnyku z linki w lesie,mial odmrozone lapki i pochlastane cialo,nie moglem go przeniesc bo go bolalo. Dzwoniac po pomoc uslyszalem ze w niedziele nikt nie przyjedzie ,pozniej po telefonie od policji przyjechalo 2 gosci i zaniesli go do szopki twierdzac ze jutro przyjada po niego terenowym samochodem bo w obecnym maja letnie opony. Mam nadzieje ze przyjada i chociaz weterynarz go uspi .Serce mi sie kraje . ![]() rudy błazen z druhem
|
|
dziekuje pampi88 za sugestię, napewno skorzystam z usług tego Pana i mam nadzieje ze w koncu trafie na kogos kto ma pojęcie i nie bedę martwić sie że ktoś powymienia mi sprawne części na stare i zużyte, jak to niektórzy potrafią..
|
|
a co masz kluczyki zapasowe i chcesz ją przejąć xd. Było GPS jej wsadzić. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
wykowski, poligonowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |