poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No i jest, kolejna odmiana dotarła do Europy...

Autor: NocnyFarmer (---.elomza.pl)

Moze byc surowy stan ? ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No i jest, kolejna odmiana dotarła do Europy...

tel.503 982 022

Mam małą prośbę. Szukam czerwonej astry F kombi, która została kupiona w Ełku. Jest na numerach Nel w744. Podobna poszła gdzieś w okolice Łomży. Jeśli ktoś widział proszę o kontakt na numer 509788227. dzięki

W jakim miejscu w Lomzy? Dzięki za odpowiedzi;D

Czy ktoś był na Sylwestrze w tamtym roku w Czerwonym Borze?Jeśli tak to proszę o opinię,a może macie namiary,żeby tam zadzwonić i zapytać,bo nie mogę znaleść na necie.Z góry dziękuję za wszystkie MĄDRE ODPOWIEDŹI.

MiYu, dzięki wielkie. Jutro do nich zadzwonię zapytać czy mają pudle miniaturki.

Ma ktoś do oddania rasowe pieski za darmo ?

rudy błazen z druhem

I zero alkoholu! Polski Sylwester bez alkoholu, szał macicy! Mówił mi, że nikt z obecnych nie był zadowolony, panowała jakaś smutna atmosfera.

1500 za sztuke i twoj

Dariusz66 jaki jest koszt tej usługi??

Kasia..

HUSKY lub ALSKAN MALAMUTE to nie psy do bloku, a nawet na podwórko. Zero posłuszeństwa, płot ze sztachet swobodnie przegryzie, na uwięzi piszczy i wyje jakby go ze skóry odzierał. Rasy psów, które wymagają dużo, a nawet bardzo dużo cierpliwości, nerwów i poświęconej uwagi. W żaden sposób nie są psami obronnymi ani nawet alarmowymi. Nie tolerują innych zwierząt takich jak: psy, koty, kury itp. . Nie nawiązują większej więzi z właścicielem, słuchają się tylko gdy chcą żreć. Nie dają się nawet pogłaskać. Ładne pieski, praktycznie do niczego. Ogólnie nie polecam.

A jakie wy macie kompetencje do tego aby polecać ''dobrego'' a zarazem ''uczciwego'' mechanika?

Za darmo to potem wylądują na ulicy, bo np. prezent się nie spodobał. Jak się zapłaci, to się dba. O rasowce trzeba dbać. Karma, wet. to wszystko kosztuje. Zresztą o każdego psa trzeba dbać. Zalecam wizytę w schronisku, jeżeli poważnie myslisz o psie.

A jakie trzeba mieć kompetencje?? albo ktoś jest z mechanika zadowolny i może go z czystym sumieniem polecić albo nie . proste jak konstrukcja cepa:)

szukam dobrego tatuażysty potrafiącego przerysować ze zdjęcia lub ze szkicu czyjąś twarz. proszę o kontakt bezpośrednio na forum lub na maila...

rudy błazen z druhem

http://www.igbbielik.pl/PageShow?id=141
W tamtym roku było fajnie. Mam nadzieję że w tym również bo się wybieramy.

Kasia..

Niektórzy i oddaja :-)

Znajomi mają pieski rasowe za darmo ...

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

ale głupie ... nic mądrego nie ma .............

I4lagi - o co się obrażasz, jak Ci ludzie prawdę napisali? Ważne, żeby dziecko zdrowe było, a nie to jakiej będzie płci. A jak będzie synek to co? Nie pokochasz?

Jak masz problem z kupowaniem rzeczy to kupuj w kolorze neutralnym. Może będziesz chciała mieć jeszcze jedno dziecko i jeśli będzie ono innej płci niż pierwsze to wózek czy fotelik w kolorze neutralnym będzie bardziej praktyczny. A jeśli będziesz chciała sprzedać wózek to też łatwiej sprzedasz np. zielony (dla chłopca i dziewczynki) niż np. różowy (tylko dla dziewczynki).

Najlepiej poczekaj gdzieś do 30 tc wtedy już chyba lepiej widać płeć na usg i mniejsze jest ryzyko pomyłki.

Każda z tych ras to zupełnie inny temperament, od razu widać, że nie masz pojęcia i chcesz psa tylko dla jego wyglądu. Niedługo moda się zmieni, będzie wstyd pokazać się z niemodnym psem, w dodatku starym. Kup sobie lepiej pluszaka, nikt nie ucierpi jak się znudzi.

Może i ja coś wrzucę

http://youtu.be/OOgpT5rEKIU

Kasia..

Niewiem. Dzisiaj w sklepach jest organizowana akcja "zbiórka żywności" czy coś takiego. Wrzóciłem pare produktów, wydałem jakieś 15zł. Ja nie zbiednieje a może komuś pomoge i mam nadzieje że te produkty trafia do odpowiedniej rodziny.

Z tego co widać na filmiku powyżej to ty też jesteś jednym z tych nierobów i siedzisz na utrzymaniu mamusi :):)
Więc z twoich pieniędzy akurat, nic nie idzie na pomoc :)

Kasia..

http://www.youtube.com/watch?v=T-i6J03j6Bo&playnext=1&list=PL77293C9C2C6B618A&feature=results_main

A ja wcześniej miałem więcej (jakieś 48), a teraz mam 40

utor: Orany_Julek (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 08-12-12 20:14

Uczciwy w komisie? Czy ja może się już za bardzo napiłem?

Z tego co wiem to wynajmuje tam lokal, komis jest własnością kogoś innego.
Naprawiam tam od kilku lat i jestem zadowolony, tak z napraw, jak i obsługi, oraz znajomości fachu.

Idź chłopie do hotelu.

Mówią, że jeśli np. przed świętami ktoś żebra pod lidlem to nie warto nic dać, bo przeznaczy na wódę czy fajki. Być może, ale wolę wrzucić te kilka złotych i być może faktycznie pomóc, może jednak ta osoba kupi coś do jedzenia a jeśli przeznaczy na alko cóż, ja nie zbiednieje. Może to i naiwne bo jeśli ma się miękkie serce trzeba mieć twardą dupę ale zawsze staram się pomóc innym ludziom. Peace!

Łomżyńskie schronisko nie przyjmuje psów spoza Łomży.Musisz psa zgłosić do gminy.Ale wtedy jego los nie koniecznie się poprawi.Najlepiej dokarmiaj psa,zrób mu choć prowizoryczne schronienie,aby nie wiało,nie padało i włóż siana/słomy.

Niko12 chyba w schronisku nie pojawiła się.Dziś widziałam pieska,to nie jest Niko.Wygląda rzeczywiście jak miniaturka dobermana.Jest chudy o pięknym umaszczeniu,śliczny,głęboki odcień brązu.

Ja dzis znalazlem owczarka we wnyku z linki w lesie,mial odmrozone lapki i pochlastane cialo,nie moglem go przeniesc bo go bolalo. Dzwoniac po pomoc uslyszalem ze w niedziele nikt nie przyjedzie ,pozniej po telefonie od policji przyjechalo 2 gosci i zaniesli go do szopki twierdzac ze jutro przyjada po niego terenowym samochodem bo w obecnym maja letnie opony. Mam nadzieje ze przyjada i chociaz weterynarz go uspi .Serce mi sie kraje .

rudy błazen z druhem

dziekuje pampi88 za sugestię, napewno skorzystam z usług tego Pana i mam nadzieje ze w koncu trafie na kogos kto ma pojęcie i nie bedę martwić sie że ktoś powymienia mi sprawne części na stare i zużyte, jak to niektórzy potrafią..

a co masz kluczyki zapasowe i chcesz ją przejąć xd. Było GPS jej wsadzić.

rudy błazen z druhem

wykowski, poligonowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org