środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kłamia w żywe oczy

Ciamajda czy tam maruda- Hitler miał nieco racji. Być może gdyby mu się udało to co robił to naszym krajem nie trzęsłaby hołota żydów tylko normalni ludzie chcący coś zbudować, a nie ograbić nasz kraj.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kłamia w żywe oczy

Cipek- zgadzam się po części z tym co powiedziałeś, po części gdyż, wg. mnie "Bóg" został wymyślony przez słabych ludzi bojących się że po śmierci będzie tak samo jak przed narodzinami...

BTW. pamięta ktoś to co było przed waszymi narodzinami? Czy tylko pamiętacie zamazany obraz w chwili waszych narodzin i jak potem dorastaliście? Skoro przed narodzinami nic nie było to i po śmierci prawdopodobnie będzie to samo.

BTW2. Jak to powiedział kiedyś Einstein:
"Słowo >>Bóg<< jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić"

poniżej link jako dowód.

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/bog-wytworem-ludzkiej-slabosci-list-einsteina-na-aukcji-za-miliony,280355.html

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org