Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kłamia w żywe oczy |
Ciamajda czy tam maruda- Hitler miał nieco racji. Być może gdyby mu się udało to co robił to naszym krajem nie trzęsłaby hołota żydów tylko normalni ludzie chcący coś zbudować, a nie ograbić nasz kraj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kłamia w żywe oczy |
Cipek- zgadzam się po części z tym co powiedziałeś, po części gdyż, wg. mnie "Bóg" został wymyślony przez słabych ludzi bojących się że po śmierci będzie tak samo jak przed narodzinami... BTW. pamięta ktoś to co było przed waszymi narodzinami? Czy tylko pamiętacie zamazany obraz w chwili waszych narodzin i jak potem dorastaliście? Skoro przed narodzinami nic nie było to i po śmierci prawdopodobnie będzie to samo. BTW2. Jak to powiedział kiedyś Einstein: "Słowo >>Bóg<< jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić" poniżej link jako dowód. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/bog-wytworem-ludzkiej-slabosci-list-einsteina-na-aukcji-za-miliony,280355.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |