wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prymitywna dzicz idiotów

Znacie może faceta z Ostrołęki,który handluje używanymi meblami?Ukradli mi telefon i niestety z całą zawartością numerów telefonicznych.Proszę o Jego numer tel.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prymitywna dzicz idiotów

A czy uczciwe będzie pobieranie od osoby w przyadku, gdy w domu mieszkają 4 osoby dorosłe vs mieszkanie w którym jest tylko matka i powiedzmy trójka malutkich dzieci? No przecież w jednym i drugim są statystycznie po 4 osoby? Żadne z rozwiązań nie jest uczciwe!

W wielu krajach opłata jest jedna, niezależnie od ilości domowników, wielkości i rodzaju miejsca zamieszkania. Jest to chyba najrozsądniejsze wyjście - nikt nie czuje się wtedy pokrzywdzony.
U nas jest 2 opcje do wyboru - segregujesz śmieci sam i masz taniej lub segregują za Ciebie i masz drożej.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

No niestety Koko, nic na mailu nie mam od Ciebie, napisz jeszcze raz jak możesz (Edvard18@o2.pl), to jutro wpadnę i zobaczę co tam poszło.

gdzie w Łomży kupie nową konsole powyżej 12gb w każdym sklepie reklamują tylko 12gb i nic więcej i przy okazji w dobrej cenie.

otóż to, jest szatnia, gdzie można zostawić ubrania, jakby w szatni zginęły to wtedy można się pluć, a tak sam sobie gość jest winien, ogarnijcie się ludzie!

W Modzelach Skudosze 59a.

Witam;) Mam prośbę, startuję w konkursie fotograficznym i potrzebuję głosów na zdj nr 20;) z góry dziękuję wszystkim, którzy poświęcą swój czas i mi pomogą:)
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1636125,kwidzyn-startuje-internetowe-glosowanie-na-zdjecia-w-konkursie-quotobiektywnym-okiem-na-dolne-powislequot-19-kategoria-powyzej,galeria,3963877,id,t,tm,zid.html?ocena=1&klucz=38b594512a3d15b58be01fd59a22190b

Masakra ...

Masakra ...

mam nadzieje ,że jak go policja ustali to mu biedy nie zabraknie - bo to jest zwyczajne bandyctwo i nic więcej.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Jak w temacie zgubiłem w sobotnią noc obok Yam cafe i Statoila płaszcz szary z H&M rozmiar XL z bluconnectem w kieszeni. Jak ktoś coś widział coś wie proszę o kontakt przewidziana nagroda. email: raffaf@interia.pl

400 za pare to co oni tam dadzą jeść ?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Pilnie potrzebuję jakielkowiek informacji na temat przedszkola lub grupy żłobkowej w Łomży które ma być otwarte od nowego roku gdzie będzie się płacić tylko za posiłki dzieci. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org