Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlska POzostanie w Unii... |
Cyt.: "Macie piękną gminę , mądrych ludzi ..." wiem, że w życiu trzeba być optymistą ale z tym to już przesadziłeś ;o))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlska POzostanie w Unii... |
I nie jestem żadną rodziną Pana Śmiarowskiego. I tak szczerze, to kogo by ta sprawa nie dotyczyła to miałabym takie samo zdanie o Panu Bieńczyku. Z całym szacunkiem- nie chcę go obraźić w żaden sposób, nie zamierzam tu wypisywać rzeczy wyssanych z palca albo jakichś pustych pomówień, bo nie na tym rzecz polega. O rzeczach o których nie mam pojęcia NIE PISAŁAM TU i nie zamierzam- napisałam to co wiem i co jest faktem a faktów się nie podważa. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi.....
|
|
Re: POlska POzostanie w Unii... |
"ŁKS jest bliski awansu do II ligi." Narazie jest na 4 miejscu, a od razu pierwsza kolejka na wiosnę to mecz z liderem. "Niewiele większe koszty i piłka na wyższym poziomie" Nie wiem czy pamiętasz ale dwa lata temu Olimpia Zambrów zrezygnowała z awansu, mimo budżetu +- 700 tysięcy złotych. Bo potrzeba było co najmniej 1,5 miliona. "Właściwym miejscem dla ŁKS-u jest właśnie II liga i osoby którym leży na sercu ŁKS powinny teraz włączyć się do pracy i zrobić ten cholerny awans!" Łomża w ostatnim 10-leciu spędziła 2 sezony na trzecim poziomie rozgrywkowym, 2 sezony na drugim szczeblu a reszta sezonów to 4 i 5 poziom rozgrywkowy. Te chwilowe sukcesy to "właściwe miejsce ŁKS-u" ? Browar daje tyle żeby się nikt nie czepiał, że ignoruje klub, miasto daje tyle ile uważa za słuszne i na ile miasto stać, sponsorów brakuje, prezes się poddaje, a btw stadion to bubel za 20 milionów. Lepiej się nie wychylać bo zaraz trzeba będzie tworzyć drugi raz ŁKS od nowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |