Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy PLAN |
zezowaty ;] po pierwsze: na szacunek i "PAN" trzeba sobie zasluzyc;] ;] Moze pod innym nickiem reprezentowales troche wiecej niz teraz, nie bardzo mnie to obchodzi. Jednak, nie mam zamiaru do ciebie(tak, z malej litery) per PAN, gdy zachowujesz sie jak dziecko :) Co do samego tematu i tego co napisalem we wczesniejszym poscie: Stara gwardia mozemy nazwac jedynie osoby, ktore kiedys istnialy (badz tez istnieja do tej pory) na jednym, oryginalnym nicku. Wiec to ze sobie miales 5-10 nickow to juz nikogo nie interesuje;] A i jeszcze jedno, piszesz: poziom kultury osobistej, zachowanie czy styl pisania jest adekwatny do aktualnego poziomu tego forum . To wskazuje jaki ty masz niski poziom, a nie ze forum ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy PLAN |
w chwili obecnej jestem w Ciąży i niestety musze leczyć jedynkę kanałowo czy kobietom w ciąży nfz dopłaca czy muszę płacić całą kwotę po za tym moim zdaniem bez zdjecia rtg zeba (w ciazy nie wolno)to nie mam gwarancji ze za jakis czas bede musiala ponownie go leczyc a sumy które płacimy za takie usługi nie są niskie może ktoś poleci dobrego stomatologa nfz
|
|
Nie wiem może to tylko "magia kina"(tzn.efekty specjalne)ale jak nie,to gościa nie można nazwać iluzjonistą,tylko...czarodziejem?
|
|
babka ... KOCHANIE PODAJ PIWO PFFFF ja piję Lecha ale tylko z butelki :-)
|
|
Oferuję makijaż studniówkowy! Cena 80 zł Pracuję na produktach MAC, INGLOT, Kryolan, revlon, kobo, artdeco. 728 216 426 Kasia..
|
|
Organizacja oczywiście do d... Jadąc ulicą Sikorskiego od dworca do stronę Zawadzkiej, korek dla chcących skręcić w prawo niekiedy zaczyna się już przy Wyszyńskiego, gdzie notabene też dołożyli światła. Dodatkowo widać, że nikt w ratuszu nie wyciągnął wniosków z wcześniej "schrzanionej" ul Piłsudskiego i ciąg pieszo rowerowy dalej jest po środku (pomiędzy chodnikiem dla pieszych a przystankami i przejściami przez jezdnię) :P
|
|
mniejsze korki są już na legionów A CO BĘDZIE gdy galerię otworzą ? 2godzinne kolejki ?
|
|
taśma filmowa jest cierpliwa.. ;)
|
|
Rozwiazanie jest proste brak jednego pasa prawego fatalny blad!
|
|
orange ekspert: tak jestem zarejestrowana i gdy chce sie zarejestrowac to jest bledne hasło i gdy chce przypomniec haslo to pisze:''Obecnie nie możesz odblokować swojego konta. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta''.,a korzystam z internetu mobilnego na abonament DiDi
|
|
Wojtek Modzelewski na Krasce :)
|
|
Swego czasu złożyłem CV do MOSiR w Łomży - termin składania upływał w poniedziałek. Wysłałem je w Piątek - ( nie było zaznaczone że decyduje data wpływu). We wtorek po 8.00 rano już był komunikat o wyborach osób na stanowiska. Cud. A jak to się ma gdy list dotarł by we wtorek, gdyż sobota i niedziela wolna - zapewne wielu to spotkało. Zostawiam bez komentarza - wiadomo że praca czasami jest ale dla swoich i tak jest w większości instytucji wymagania pod konkretną osobę - niedługo będą wymagać określonego wzrostu, wagi, koloru oczu itp. itd. Z tego też powodu stajemy się już może trzecią a nie druga polską.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |