Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niedzielne przedpołudnie z publiczną telewizją w świeckim państwie |
a Wieta?taki prezes to i premie sobie sam przyznaje... ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niedzielne przedpołudnie z publiczną telewizją w świeckim państwie |
Zachęcamy do podjęcia współpracy wszystkich potencjalnych Partnerów biznesowych, którzy chcą zredukować koszty sprzedaży i dystrybucji. Partnerów, którzy zlecą nam pozyskanie i utrzymanie Swoich Klientów, oszczędzając czas i pieniądze. Nasza kompleksowa oferta pozwala na realizowanie projektów z zachowaniem najwyższych standardów w branży przy zachowaniu zakładanej efektywności przychodowo-kosztowej. rudy błazen z druhem
|
|
ale propaganda JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
kolo sp7, wczesniej byl szmatex, a potem chyba sala zabaw JESZCZE POLSKA NIE ZGINĘŁA
|
|
magia - leczyłam ząb kanałowo w czerwcu. Łącznie kosztowało mnie to 240 zł (3 wizyty), więc te 1000 zł to stanowczo za dużo. Poszukaj tańszego dentysty. Pierwsza wizyta - borowanie + zakładanie trucizny. Znieczulenie konieczne, bo czyszczenie tak zepsutego zęba jest bardzo bolesne. Trucizna hmm kiedyś miałam zakładaną truciznę i ból przez cały dzień po jej założeniu był kosmiczny, nie do zniesienia. Wyłam po wzięciu max dawki leków przeciwbólowych. Ostatnio dentysta założył mi jakiś nowszy "model " ;) trucizny i o dziwo prawie zero bólu. Także dowiedz się może o jakość trucizny przed leczeniem, po co masz cierpieć. Druga wizyta - wyjęcie trucizny, założenie opatrunku, żeby ząb"poodychał" ;) kilka dni. Nieraz obywa się bez tego. Trzecia wizyta - założenie plomby .To już zupełnie nie boli, nie trzeba znieczulenia. Koszt całości jak wspominałam 240 zł. A jeszcze co do znieczulenia. Ja też miałam problemy ze znieczuleniem. Dwa razy ząb mi się nie znieczulił. Za trzecim razem, u innej dentystki, z innym rodzajem znieczulenia poszło już dobrze. Także myślę, że problem ze znieczuleniem jest uzależniony przede wszystkim od rodzaju znieczulenia (są do tego różne preparaty, o różnym stężeniu, idź do takiego dentysty, który ma różne możliwości znieczulenia, nie tylko jeden preparat i tyle) lub od umiejętności dentysty.
|
|
Żadna propaganda, o ile wiesz co to znaczy. Jeśli wiesz, to zachowaj honor i napisz coś mądrego. Szkoda tylko młodych ludzi, bo rozwój miasta jest ukierunkowany na rozwój, ale nie w tym kierunku, o którym każdy myśli. To, że zięć obejmie posadę prezesa, a to, że konkursy na stanowiska wygrywają osoby, po rodzinie, to wszystko nic. Trzeba być mądrym na tyle, żeby podległym dać przynajmniej socjal, wówczas sobie porządzicie przeciwnicy Figi:)
|
|
magia - to może dlatego takie ceny. Jam już kilka zębów zatrutych i powiem szczerze, ze w ogóle dotąd nie słyszałam o tej drugiej metodzie. Zdaje mi się, że metoda pierwsza jest duuużo częściej stosowana.
|
|
Rozumiem, ze przypadki sa rozne, ale druga strona medalu wyglada tak, ze w przyplywie czlowieczenstwa wpuscisz klienta do sluzbowej toalety to ci srajtaśme ukradnie albo obsra kibel. Takie sa realia w tym kraju niestety i czasami sie takim reakcjom nie ma co dziwic.
|
|
Mi z 10 razy dawała trucizne a na koniec zapłaciłąm 400 zł. Ale to juz u specjalisty w Białymstoku....
|
|
Nie urbi et orbi !
|
|
MPK aktualizacje zrobiło 18 Listopada rudy błazen z druhem
|