Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Róża Maria Gräfin von Thun und Hohenstein - wyborcze kłopoty PO |
DRODZY KIBICE NASZEGO KLUBU. MAM DO SPRZEDANIA KARNET NA WIOSENNA RUNDE ŁKS ŁOMZY ZA 35 ZL/CHETNYCH PROSZE O KONTAKT NA NUMER 604594940. CHWYTAJCIE JAK GORACE BULECZKI. MAM TYLKO JEDEN TAKI KARNET W TAK OKAZYJNEJ CENIE!!!!!!!!!!!!!! DZWONCIE.........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Róża Maria Gräfin von Thun und Hohenstein - wyborcze kłopoty PO |
bylam w lutym w tamtym roku i dali mi na 2 lata, balam sie, ale bylo ok :D nie jest tam tak zle :)
|
|
ptysiak ma 15 lat, kaczak 15 to pewnie dzieci sie poklucily i teraz pokazuja co potrafia, oj te filmy i gry komputerowe maja na nich wplyw, dzieciaki skonczcie te durnowate popisywania sie :)
|
|
pomysłbardzo dobry tylko czy wypali a jak są Ci zdiecia potrzebne to ja moge troche aktualnych zrobic :)
|
|
Autor: ptysiu91 (---.netster.pl) Data: 25-03-06 15:08 :/ Eustachy kto Ty ? http://s9.bitefight.pl/c.php?uid=42867 http://s8.bitefight.pl/c.php?uid=50718 Kaczak23 żuć się w gówno będą blizniacy i zobacz czy ślizgie Odpowiedz na tę wiadomość Czy wazne kim jestem??
|
|
eustachy kim jestes ? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
MrS napisz na 5431706 nie jestem mistrzu,ale moze pomoge ;)
|
|
co do domenty .. to myślę że powinna wynikać z nazwy projektu .. czyli przykadowo www.wirtualna.lomza.pl ... albo www.spacerpolomzy.pl wrazie jakiś zdjęć czy coś . czy innych problemów służę pomocą. kontak na gg... pozdrawiam
|
|
ptysiu91: jeśli chcesz wziąść udział to przyjdź. Nie bój się, nikt Cię nie pobije... Obronimy Cię! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |