Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obłuda platformy |
marcin18 twoja polonistak powinna dostac po premi albo za kare pacowac w wakacje Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obłuda platformy |
Lepiej sobie na siłownię kup karnet. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
byl ktos moze ostatnio w ambasadzie po promese?? i ewentualnie z jakim skutkiem ?? :)
|
|
w chu*a cięcie też zajęcie Łomżanin
|
|
MAŁO LATO CIENO I CO WY NA TO ??????? rADIO PODALO ZE LATO MA MALO !!!!!!!!!!!!!!!! pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
ludzie opamietajcie sie troszke zjmujecie sie znow ptysiem? przeciez to demokratyczny kraj kazdy ma prawo pisac co zechce ptysio tez :) jak pisze posta o ratowaniu zycia i bezsesie z jakim dzialaja wladze to nikomu sie czytac niechce niemowa juz o kometowaniu a tu prosze znow temacik o ptysiu nieszkoda wam czasu na bzdury i dyrdymaly co to bedzie KACZAK23jak potroci sie samochod a nikt ci nieudzieli 1pomocy? jedno jest pewne stanie sie to zasprawa PIS_u ktory jest w swoim dzialaniu niezrozumialy i dziecinny :(
|
|
tu niechodzi o zemste na Owsiaku. Nie od dzis wiadomo ,że PiS chodzi jak pies na pasku kleru. Teraz kler szczuje tym psem Jurka Owsiaka aby go dotkliwie pogryzł. Bo przeciez nie od dzis wiadomo ,ze sukcesy Jurka Owsiaka są jak drzazga w dupie klerowi. Najbardziej przykre jest to ,że duża grupa porazonych jadem Pis popiera takie działania tych działaczy wzgledem osoby Owsiaka
|
|
przepraszam pomyliłem sie pisząc własnie chodzi o zemste na owsiaku Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
:) dzieki za pociagniecie tematu moze niezginie przygnieciony natlokiem glupich nicniewnoszacych postow :) zgadzam sie w pelni z twoja opinia :) pozdrawiam
|
|
SaneOne- dlaczego frajerem ? a co groziles komus?
|
|
Szacunek Pijana Powietrzem, oby było wiecej wrażliwych osób... Pozdrawiam ciepło.
|
|
Na pewno rozpoznajecie ten obiekt i gdzie się mieścił, ale nie o to chodzi w tej zagadce. Dlaczego został rozebrany ten obiekt mimo dosć dobrego stanu po wojnie? ![]() Pozdrowienia pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
kto sie szykuje na bemowo??? oczywiscie starowac???
|
|
Od niedzieli, 26 marca, będzie obowiązywał w Polsce czas letni środkowoeuropejski. Wskazówki zegarów przestawimy z godz. 2.00 na godz. 3.00. W nocy z soboty na niedzielę wskazówki zegarów przesuniemy z godziny 2.00 na 3.00, która będzie godziną początkową czasu letniego (wschodnioeuropejskiego). Będzie on obowiązywać do 29 października 2006 r., kiedy powrócimy do czasu zimowego, czyli środkowoeuropejskiego. Przejście z czasu zimowego na letni pozwoli na "przedłużenie" zegarowego dnia o godzinę. Zmiana czasu w Polsce, dokonywana w ostatnią niedzielę marca i ostatnią niedzielę października, powiązana jest z wprowadzaniem czasu letniego w krajach UE. Kraje europejskie położone są w kilku strefach czasowych - nie ma więc wspólnej unijnej godziny. Praktycznie cała Europa posługuje się "podwójnym" czasem. Wszystkie kraje Unii Europejskiej (niezależnie od tego, w jakiej leżą strefie czasowej) zmieniają czas jednocześnie - reguluje to unijna dyrektywa. Poza Europą czas letni stosuje się m.in. w USA, Kanadzie, Meksyku, Australii i Nowej Zelandii. Czas letni w Polsce wprowadzany jest rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów z z 15 marca 2004 roku. no wreszcie ;-) Ma zowsze Łomża
|
|
zgadzam sie z normalna ateisci tez przyjda tak jak przyszli w tamtym roku :) co do przyczyn sa one proste niechodzi o to ze ten czlowiek niezyje _ ten czlowiek nigdy nieumze w naszej pamieci, ciagle robi naprawde wiele dla calego spoleczestwa i pomimo ze kazdy odczowa to inaczej zjednoczy sie i przyjdzie. pamiec o nim wplywa na nasze postepowanie nietylko raz w roku ale na codzien. pozdrawiam :) Zbych
|
|
Ktoś, kto pisał ten tekst chyba się pomylił Teraz jesteśmy w czasie CET (Central European Time) a przejdziemy w CEST (Central European SUMMER Time) więc nie ma mowy o czymkolwiek „wschodnioeuropejskim”.
|
|
Idziemy wspierać naszych. Mam nadzieję, że nawet bez Boguskiego sobie poradzą, a szkoda, że jego nie ma :( Na pewno wygramy! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Ja stawałem pod koniec stycznia z pozytywnym skutkiem :) Było bardzoooo zimno, bo stać pod ambasadą o 7.00 w temperaturze -18C to tragedia, i na dodatek masa ludzi była. Najważniejsze: zero stresu i być sobą.
|
|
Witam. Szukam osób chętnych do udziału w projekcie. Mam zamiar stworzyć stronę, która umożliwi "wirtualne spacerowanie" po Łomży. Wszystko opierało by się oczywiście na aplecie java i ogromnej ilości cyfrowych zdjęć naszego miasta. PS: Szukam dobrego, obeznanego w temacie grafika komputerowego, który pomógł by mi w jednej, bardzo małej rzeczy... Prosze o zostawienie jakiegoś namiaru, w postaci numeru GG lub tel. DiDi
|
|
dzieciaku do szkoly wracaj, wolisz miec platna szkole? lepiej taka niz zadna ;] ucz sie ucz, bo zostaniesz oslem i do konca zycia bedziesz bezrobotnym na utrzymaniu mamuni, albo zony ;p
|
|
tak, wplywa na wasze zachowanie jak na kibicow crakowi i wisly.... oszukujecie sami siebie.... jak sami sobie nie pomozemy i niezrozumiemy ze zlo jest zlem to nawet papiez niezyjacy nas nie zjednoczy choc byl wielkim czlowiekiem dla wiekszosci. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |