Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
olska „pandemicznym prymusem”? Dzieci w wieku 12-15 chorują na COVID rzadko, albo wcale, więc… rząd chce je wyszczepić |
Oby przypadkiem z tej nowej zabawy nie stała się tragedia bo przypadkiem napotka na minę lub zapalnik i zacznie łopatą napierd* albo wykopie i zostawi ... trzeba z głową pamiętaj ,bo u nas jest tego więcej niż u miliszkiewicza złomu .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: olska „pandemicznym prymusem”? Dzieci w wieku 12-15 chorują na COVID rzadko, albo wcale, więc… rząd chce je wyszczepić |
jak ja nie lubię słowa "ostatki", jakby ktoś umrzeć miał i to ma być jego ostatnia impreza....
|
|
Re: olska „pandemicznym prymusem”? Dzieci w wieku 12-15 chorują na COVID rzadko, albo wcale, więc… rząd chce je wyszczepić |
1 grudnia SĄ ostatki Kasia..
|
|
Masakra .. Kasia..
|
|
Przynajmniej opanowałem słownik w przeciwieństwie do ciebie, dziwaku czy jak cie nazwać :D
|
|
wybacz mój błąd, chodzi o to jakie piwa są rozlewane w naszym Browarze oprócz Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |