Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Jacek Bartosiak: czas zerwać z mentalnością bycia gorszym |
właśnie są naprawy ktore wymagają specjalistycznego wyposazenia na kltóre wiele zakładów prywatnych zwyczajnie nie stać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Jacek Bartosiak: czas zerwać z mentalnością bycia gorszym |
Teraz będzie chodziła u mnie 3 sezon, u mojego brata pierwszy. Jakie chcesz liczby, co Cię interesuje? Obaj mieliśmy różne paliwa. Ja olej potem gaz teraz pc. Brat widząc moje wsześniejsze koszty wybrał eko, szybko się nacieszył i teraz montowali u niego pc.
|
|
W rozsądnej cenie to raczej żadna. Zamów przez allegro jeśli potrzebna większa ilość, zwykle wychodzi jakieś 3-4 razy taniej nawet licząc z kosztami przesyłki.
|
|
Gdzie kupię w Łomży olej motul 6100 10w40 najlepiej w opakowaniu 1l?, pozdrawiam
|
|
Mam ich telewizję i powiem tak. Na początku byłem wkur........ny na dekoder. Na szczęście wymienili mi dekoder na Motorolę jakąś tam i wszystkie problemy zniknęły. Pakiet ten ich podstawowy jest fakt, że duży i w komplecie trochę to kosztuje ale porównywalnie z konkurencją. Szkoda, że nie mają jakiegoś mniejszego pakietu. Po wymianie dekodera obraz żyleta i działa wszystko tak jak powinno.
|
|
Wspieranie miejscowego biznesu i w ogóle rozwoju Łomży - gratuluję poczucia humoru włodarzom miasta. Wszystko podnnieśc co się da!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |